Weekend de campionat și premii mărite în turneul PokerStars

Un nou weekend de campionat WCOOP a fost anunțat pentru perioada 5-6 noiembrie, cu turnee noi și reprogramate, garanții mai mari și alte modalități prin care jucătorii PokerStars se pot implica.

campoionat si premii PokerStars

Toate evenimentele WCOOP anulate vor fi reluate duminică, 6 noiembrie, inclusiv:

  • Toate cele trei evenimente principale No Limit Hold’em (109 USD, 1.050 USD, 10.300 USD)
  • Evenimentele principale The Pot Limit Omaha (PLO) (109 USD, 1.050 USD, 10.300 USD)
  • Evenimentele pentru femei (5,50 USD, 22 USD, 109 USD)

Acestea se vor desfășura pentru același număr de zile ca și turneele inițiale. Aceasta înseamnă că evenimentele principale NLHE se vor desfășura acum de duminică 6 noiembrie până miercuri 9 noiembrie, în timp ce evenimentele principale PLO se vor desfășura de duminică 6 noiembrie până marți 8 noiembrie.

Toate evenimentele principale NLHE vor avea valoarea garantată de premii mărită, asigurându-se că oferă o experință de joc spectaculoasă.

PokerStars va desfășura, de asemenea, freeroll-uri și sateliți cu valoare adăugată în săptămânile următoare, iar evenimente suplimentare vor fi, de asemenea, programate în această perioadă pentru a se asigura că jucătorii au o mulțime de opțiuni din care să aleagă.

Pentru detalii suplimentare accesați blogul.

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să contactați press@pokerstars.com.

Joacă responsabil! Pentru mai multe informații despre jocul responsabil, vă rugăm să vizitați site-ul nostru aici.

 DESPRE POKERSTARS

PokerStars operează cele mai populare site-uri de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opțiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnic decât oriunde altundeva și oferind cea mai bună securitatea online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

PokerStars este deținută în final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joacă responsabil!  Pentru informații suplimentare despre jocul responsabil, accesați link.

18+. Licența nr L1160658W000323. Joacă responsabil. Se aplică termeni și condiții.

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.