Trandafirul Popcorn Drift – acum și în România

O veste bună pentru pasionații de grădinărit! Popcorn Drift – trandafirul premiat la toate categoriile concursului Asheville USA 2015, se găsește acum și la noi, prin famousroses.eu.

1 popcorn drift popcorn_drif_roses

Popcorn Drift înseamnă „care virează în popcorn”, denumire datorată culorii alb-galbene a trandafirului. Noutatea Popcorn Drift constă în încrucișarea unui trandafir acoperitor de sol și a unui trandafir pitic, cu o rezistență sporită la dăunători și intemperii. Bobocii galbeni se deschid în flori alb-crem, uneori chiar roz deschis în lumina soarelui. Trandafirul Popcorn Drift înflorește repetat din primăvară până toamna târziu, iar la maturitate atinge înălțimi de 30-40 cm.

Lansarea acestui trandafir special a fost însoțită de prezentări și demonstrații practice de îngrijire și revigorare a trandafirilor. Workshop-ul a fost susținut de invitatul special Philippe Manguy, reprezentant Meilland International – unul dintre cei mai importanți producători de trandafiri din lume, cu o cotă de 35% din total producție la nivel mondial. Demonstrația s-a finalizat cu o sesiune de întrebări, completată de discuții libere cu antreprenorul Viaceslav Buhna, proprietarul FamousRoses.eu și unic distribuitor al Popcorn Drift în România.

2

Philippe Manguy, Meilland Internațional

philippe

„În ultimii ani, românii au început să manifeste tot mai mult interes pentru grădinărit și amenajarea spațiilor verzi, iar trandafirul ocupă un loc fruntaș în preferințele lor. Diversitatea speciilor, varietatea de culori, rezistența și perioadele lungi de înflorire fac din trandafir una dintre cele mai apreciate flori de grădină, iar acest lucru se observă în cererea din ce în ce mai mare. Iubitorilor de flori, le recomand trandafirul Popcorn Drift la ghiveci ca alternativa perfectă a buchetelor din vază, care își pierd frumusețea și parfumul în câteva zile, în ciuda eforturilor repetate de a le schimba apa și de a le tăia codițele. Spre deosebire de florile tăiate, deloc rezistente, ghivecele oferă un decor verde de durată, cu aspect spectaculos. Fie că stai la curte și te bucuri de un spațiu generos, fie că locuiești la bloc, iar balconul este grădina ta improvizată, trandafirii miniaturali, cu flori delicate, reprezintă o opțiune excelentă’’ a declarat Viaceslav Buhna, de la FamousRoses.eu

„Am ales FamousRoses.eu ca partener unic pentru România pentru comercializarea trandafirilor Meilland deoarece ne-a impresionat pasiunea pe care o au pentru trandafiri. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să iau parte la această lansare pe piața românească și să constat înteresul jurnalistilor pe acest subiect. Popcorn Drift este un trandafir extrem de versatil, care exprimă întocmai trendul în ceea ce privește trandafirii la nivel mondial. Aceștia se bucură de o înflorire repetată, deasă și abundentă, rezistă la îngheț și dăunători și pot fi plantați oriunde, de la ghivece și găletușe până la alei, terase, grădini sau balcoane. Acest trandafir este deja foarte apreciat de către cunoscători și sunt convins că va avea un mare succes și în România” (Philippe Manguy, Meilland Internațional)

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.