Povestea din spatele unei fotografii: emoții de vedetă

O singură imagine cât o mie de cuvinte. Vă invit să aflăm povestea din spatele unei fotografii.

„Măriuca trebuia să intre pe scena în aer liber și afară ploua cu găleata. Îmi place mult poza asta, îmi aduce aminte de ea, cum statea lipită de geam și își mușca buzele… de unde atâta emoție la un copil de 7 ani?”

Măriuca la 7 ani. Privește pe geam, îngrijorată că ploaia ar putea să-i strice recitalul

Măriuca la 7 ani. Privește pe geam, îngrijorată că ploaia ar putea să-i strice recitalul

Fotografia a fost făcută în 2012, de tatăl ei, Sebastian Enache, fotograf profesionist:„Măriuca avea 7 ani și trebuia să apară cu un program înaintea concertului Iris, pe o scenă în aer liber din Câmpulung Muscel. Era pregătită, cu părul pus pe moațe și se uita pe geam. Făcuse probele de sunet și a început o ploaie… Se gândeau să anuleze concertul… Apoi ploaia s-a oprit cu 5 minute înainte ca ea să intre pe scenă!”

Măriuca Enache, 10 ani, Câmpulung Muscel, elevă în anul al treilea al Școlii de muzică, clasa de pian și studiază canto cu Adina Sima, solistă la Teatrul Național de Operetă. „Am vrut sa fiu artista de cand aveam doi ani !”, spune Măriuca. La 6 ani a câștigat trofeul „Mamaia copiilor”, la 7 își lansa un album cu cântece de iarnă, „Sunt o zână a zăpezii”.

Mariuca Enache

Ploaia s-a oprit cu 5 minute înainte de concert. Echipamentele au fost acoperite cu prelate, vedeta e pe scenă!

Despre Măriuca Enache aflați mai multe pe: http://mariucaenache.ro/

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.