Primark lansează colecția Disney 100

Pentru fanii personajelor Disney, dar și ai hăinuțelor și accesoriilor care îi reprezintă, Primark lansează colecția Disney 100! Dacă vreți să le faceți o bucurie juniorilor sau vouă sau prietenilor iubitorilor de povești marca Disney, indiferent de vârstă, dați o tură pe la Primark, unde vă așteaptă surprize…

primark disney 100
La aniversarea a 100 de ani de la apariția minunatului univers Disney, Primark pregătește o gamă exclusivă de colecții care vor fi lansate în magazine pe parcursul anului 2023. Prima colecție este Mickey Mouse Originals, care include o gamă de îmbrăcăminte și lenjerie de noapte atât pentru adulți, cât și pentru copii, inspirată de personajele și modelele clasice din anii 1920 și 1930. De la albastru și verde strălucitor la portocaliu și roșu deschis, creatorii au păstrat detaliile de design de inspirație retro, dar au adăugat și o notă de dopamină acestei game Disney.
Acum este foarte usor sa adaugi elementele Disney în ținuta de zi, datorită treningurilor și tricourilor asortate sau poți purta în contrast piesele mai strălucitoare cu accesorii neutre Disney, cum ar fi gențile crossbody, rucsacurile sau încălțămintea sport jucăușă. Jachetele Primark Disney sunt variate și disponibile în mărimi diverse, destinate adulților și copiilor, așa că sunt ideale pentru a crea ținute asemănătoare. Colecția completă este acum disponibilă în magazinele selectate, cu prețuri care pornesc de la 15 LEI.
Găsiți prezentarea colecției pe site Disney 100
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.