New York Roll (cel mai nou hit din patiseria internațională) a ajuns la București

Lansat în SUA acum câteva luni și ridicat în slăvi la Paris în toamnă, New York Roll este produsul de patiserie cel mai lăudat în ultima vreme de amatorii de dulciuri din toată lumea, devenit noua vedetă a rețelelor de socializare. Începând de la finalul lunii ianuarie, New York Roll iese și din cuptoarele aburinde ale atelierului de cofetărie artizanală Angeline Cake Boutique, din București.

New York Roll la București

Creație a laboratoarelor Lafayette Grand Café & Bakery din metropola americană, desertul care a înnebunit piața din SUA la mijlocul anului trecut adună cozi de clienți și la ușa celor două patiserii din Paris care îl produc începând din septembrie.

Instagram și TikTok au dat pe dinafară de dulce în 2022 cu postări despre noul produs de patiserie devenit celebru la nivel mondial: New York Roll.

Ce este New York Roll? Un roll umplut cu cremă, o prăjitură în formă de cilindru scurt (cu o grosime de aproximativ două degete), asemănător ca formă unei felii groase de ruladă. Este produs din foitaj super fraged și crocant, incredibil de contrastant și, totodată, compatibil cu crema care-l umple cu generozitate și cu glazura turnată cu dichis după libera creativitate a patiserului.

Cel mai râvnit desert de pe planetă, de savurat în tihnă sau on the go, este acum disponibil în magazinul Angeline Cake Boutique din Piața Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), București, la prețul de 27 lei.

„Să spui că New York Roll reinterpretează clasicul croissant este o mare nedreptate pentru acest produs atât de inovator, un adevărat exemplu pentru ce înseamnă arta patiseriei! Înțelegeți că fiecare mușcătură aduce un amestec dumnezeiesc de dulce și sărat, de crispy și molatec, de savori și texturi? Cred că singurul ‘păcat’ al acestui produs va fi că se termină și, la un moment dat, te poți simți vinovat că mai vrei unul, și-ncă unul, și-ncă unul… Devine repede un produs addictive, noi l-am încercat în străinătate și nu puteam să nu-l aducem pentru publicul nostru din România”, a declarat Andreea Simion, CEO Angeline Cake Boutique.

New York Roll by Angeline Cake Boutique vine glazurat spectaculos și umplut cu una dintre cele cinci variante de cremă: vanilie și caramel, ciocolata și drip cu nuci caramelizate, mactha și zmeură, fistic, mango și fructul pasiunii. Pentru ca fiecare client să-și aleagă raportul dulce-sărat preferat, dar fiind indiscutabil fascinat de mixul de arome și textură de la prima mușcătură.

Angeline Cake Boutique

Despre Angeline Cake Boutique:

Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în București de soții Andreea și Marius Simion a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei. Compania a fost fondată în 2017. În prezent numără 1 Cake Shop, singurul din București unde poți vedea în direct procesul de producție, iar până la finele anului estimează să ajungă la 4 magazine. Pentru mai multe detalii, vizitați www.angelinecakes.ro .

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.