Protein Bake Mix pentru clătite și alte gustări hrănitoare

Herbalife Nutrition lansează Protein Bake Mix, un ingredient perfect care ajută la prepararea unor gustări simple și hrănitoare. În ediție limitată și cu o aromă neutră, Protein Bake Mix este versatil și poate fi folosit în rețete dulci sau sărate. Protein Bake Mix este special formulat pentru coacere, cu ingrediente precum făină de ovăz, proteine din zer și agenți de creștere care contribuie la obținerea unei arome și texturi superioare, ușoare și pufoase. Protein Bake Mix este, de asemenea, bogat în proteine, sărac în zahăr și conține fibre. Mai multe rețete sunt disponibile printr-un cod QR imprimat pe etichetă.Protein Bake Mix Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition continuă să aducă oamenii mai aproape prin dragostea lor pentru gătit sănătos. Protein Bake Mix este o nouă ediție limitată în gama noastră de produse care ajută la satisfacerea cererii de pe piață cu privire la tendințele în materie de gătit, cum ar fi coacerea cu ingrediente nutritive. Este un produs versatil, rapid și ușor de folosit, care servește ca o alternativă pentru a te ajuta să te inspiri în bucătărie și să îți creezi propriile rețete dulci sau sărate, marca Herbalife Nutrition, pentru a fi folosite în multe ocazii”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Protein Bake Mix este un produs potrivit pentru vegetarieni, fără gluten, fără zahăr adăugat, fără coloranți, arome sau îndulcitori artificiali. Are 11 g de proteine și 111 calorii per porție atunci când este preparat cu lapte semidegresat și 10 g de proteine, respectiv doar 96 calorii atunci când este preparat cu apă.

Protein Bake Mix

Inspirată de dragostea pentru produsele Herbalife Nutrition, de nutriție, de frumusețea vieții și de diversitate, compania a lansat în 2020 Cartea de bucate care te ajută să descoperi aromele minunate din diferite colțuri ale bucătăriei din Europa și Africa! Protein Bake Mix completează această aventură culinară și vine în ajutorul celor care își doresc un stil de viața sănătos și o alimentație echilibrată. Acum este mai ușor să gătești ceva gustos și hrănitor, într-un timp foarte scurt.

Protein Bake Mix este disponibil în România începând cu 24 septembrie doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife care pot fi contactați accesând herbalife.ro.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 95 de țări de către distribuitori independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin angajamentul companiei de a hrăni oamenii, comunitățile și planeta, Herbalife Nutrition se angajează să realizeze 50 de milioane de impacte pozitive – acte tangibile de bine – până în 2030, la cea de-a 50-a aniversare a sa.

Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.