Reduceri de vară și alte surprize la Sabon

Partea bună la reduceri este că poți să-ți iei, în sfârșit, produsul visat cu un preț unicat (mai mic, adică). Partea proastă la aceleași reduceri e că, dacă nu te grăbești, îl poate lua cineva înaintea ta. De aceea zic să intri azi pe site – pe lângă reduceri, Sabon ne-a pregătit în ultima lună de vară mai multe surprize amuzante și vouchere cu discount, merită să le arunci o privire. August încă ne răsfață cu soare strălucitor și vacanțe mult așteptate, acum ne putem completa bucuria estivală cu jocul vesel al reducerilor-surpriză…

Reduceri de vară la Sabon

Ești pe site-ul Sabon? Învârte umbreluța fermecată și descoperă ce beneficiu ai câștigat! Te așteaptă premii în vouchere cu discount și alte surprize plăcute care-ți transformă cumpărăturile de vară într-un hobby interesant. Oferta e valabilă pentru membrii Royal Passport – dacă nu faci parte din grupul de clienți fideli SABON, poți să devii membru chiar de-acum! Doar o sumă modică de achiziție a cardului (20 de lei) te mai desparte de Royal Passport și de premiile Summer Sale. În plus, intrarea în clubul exclusivist de clienți Sabon vine cu o multitudine de alte beneficii:

  • Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
  • În fiecare lună, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
  • Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
  • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
  • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).
  • Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
  • Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

Cardul Royal Passport îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă! Încearcă-ți norocul cu umbreluța fermecată Sabon și… mult succes la câștiguri!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.