Sabon lansează Fresh&Glow, noua colecţie pentru un ten strălucitor

De ce noua colecţie Fresh&Glow de la Sabon? Pentru că foloseşte beneficiile naturii reunite într-o soluţie inovatoare pentru strălucirea tenului. Pentru că produsele nu conţin uleiuri minerale, silicon sau parabeni şi curăţă delicat, cu ajutorul a 3 ingrediente de bază: extract din Trandafir de Jericho pentru hidratare profundă, minerale de la Marea Moartă pentru reglarea metabolismului celular, și apă de trandafiri pentru catifelarea și calmarea pielii.

Sabon Fresh&Glow, septembrie 2020 Sabon New Collection Fresh&Glow

Un ten frumos are nevoie de îngrijire fără oprire, însă există momente cheie pentru o piele mai sănătoasă și mai frumoasă. Ca să îți dezvălui un ten mai proaspăt și mai luminos ca niciodată, adaugă ritualului tău cotidian de îngrijire produsele din noua colecție Sabon – Fresh & Glow!

Explorarea frumuseții supreme și apetitul pentru inovație și-au dat întâlnire în noua gamă de îngrijire a tenului marca SABON, printr-o splendidă colecție de exfoliante și produse de curățare create pentru tine și pielea ta.

Un ten Fresh & Glow în 6 paşi

Noua linie Fresh & Glow include șase produse de îngrijire ale pielii, fiecare reprezentând un pas către dezvăluirea unui ten nou și radios: exfoliant pentru față 2 in 1 (cu aromă de lavandă sau de mentă), săpun de față solid, ulei de curățare, mască Dead Sea cu nămol și, noutate absolută, o mască-gel florală.

În căutarea perfecțiunii împreună cu Sabon

În noua gamă, formulele produselor sunt în proporție de peste 80% de origine naturală și conțin trei ingrediente de bază ce-și unesc efectele benefice pentru a-ți îngriji pielea cu o extraordinară delicatețe: extract din Trandafir de Jericho – pentru hidratare profundă, minerale de la Marea Moartă – pentru reglarea metabolismului celular, și apă de trandafiri –pentru catifelarea și calmarea pielii.

Produsele sunt vegane, fără silicon, parabeni și uleiuri minerale, cu un parfum proaspăt de roze, nonalergic, creat speciat pentru a nu irita pielea sensibilă a feței.

Mai mult decât atât, te vei bucura și de două accesorii esențiale în ritualul de exfoliere și  curățare a feței: pensulă pentru aplicarea măștii, care va îmbunătăți vizibil dinamica rutinei tale de îngrijire și o perie de curățare, extrem de eficientă.

Intră pe site sau mergi în magazinele Sabon și bucură-te de produsele mărcii, în siguranță!

*****

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.