Sano ne dă o mână de ajutor, înainte și după Sărbători

Dacă ai nevoie de un ajutor la curățenie, de Sărbători sau în fiecare zi, nu uita de produsele marca Sano. Prezent în România de mai bine de 15 ani, Sano are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Vă las să redescoperiți câteva.

curățenie marca Sano

Sano Anti Kalk Universal 4 în 1

4 acțiuni, 1 singur produs: îndepărtează calcarul, grăsimea și rugina, precum și petele provocate de apă. Excelent pentru robinete, instalații sanitare, inox, ceramică, oale, plite, suprafețe de lucru din bucătărie Disponibil în recipient cu pulverizator

Floor Fresh Home Luxury Hotel

Formulă concentrată parfumată, pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit porțelan, marmură,etc

4 în 1: lustruiește, protejează și parfumează. Disponibil în următoarele miresme: Cotton, Soap, Fresh Nature, Calming Spa. Curăță pardoselile și împrospătează aerul

Detergent de pardoseli concentrat, cu extra parfum, conține polimeri speciali ce împiedică alunecarea. 2 în 1: curăță și parfumează întreaga încăpere.

Sano Spark

Detergent de vase super concentrat! Cel puțin 24% ingrediente active! Oferă strălucire veselei și tacâmurilor. Curăță în progunzime chiar și în apă călduță sau rece. O picătură pe un burete este suficientă ptr un nr mare de vaase și tacâmuri.

Careline Happy Moments Apple Blossom

Săpun lichid pentru mâini. Prietenos cu pielea, intens hidratant, lasă un parfum de floare de măr.

Despre Sano

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula. Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, DM, Real, Mega Image, Unicarm, Supeco, Praktiker, Mr. Bricolage, în magazinele tradiționale din apropierea dvs și online pe emag.ro, atlex.ro dar si alte magazine online partenere.

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.