Se poartă unghiile Jessica Pop Couture

Relansarea Jessica Cosmetics sub distribuția Professional Brands Marketing & Distribution este marcată de introducerea noii colecții de lacuri de unghii pentru sezonul de primavară-vară. Inspirate de cultura pop, unghiile Jessica Pop Couture fac mani-pedi abordabilă și amuzantă deopotrivă.

Jessica culori colecția Pop Couture

După ce în 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA, acum își anunță intrarea pe piața românească de Nails, prin preluarea distribuției brandului Jessica Cosmetics în saloanele de înfrumusețare. Brandul rămane fidel filosofiei sale privind frumusețea unghiei naturale și păstrarea sănătății acesteia.

Relansarea Jessica Cosmetics este marcată de introducerea noii colecții de lacuri de unghii pentru sezonul de primavară-vară. Inspirată de cultura pop, noua colecție Pop Couture face culoarea abordabilă și amuzantă deopotrivă. „Femeia actuala alege ce este mai bun de pe podiumurile de moda. Inspiratia fashion coboara in viata de zi cu zi, pentru ca fiecare dintre noi sa o putem adaptata cotidianului si stilului personal” spune Jessica Vartoughian, fondatoarea & CEO Jessica Cosmetics International. „Colectia Pop Couture este o explozie de culoare si personalitate pentru unghii, astfel incat fiecare femeie sa arate ca si cum a coborat de pe un podium de moda”.

Colecția Pop Couture are 6 nuanțe:

  • Runway Ready – roșu vibrant
  • Strike a Pose – turcoaz
  • „IT GIRL” – lavandă
  • Glam Squad – fuchsia îndrăzneață
  • Fashionably Late – corai de vacanță
  • POP Princess – roz demn de orice tiară

JessicaJessica Vartoughian, „Prima doamnă a unghiilor naturale”, crede că unghiile frumoase și sănătoase te fac să te simți puternică și îți dau încredere în tine. Ani la rand, cunoștințele și experiența au revoluționat industria de Nail Care. Pentru că Jessica a schimbat modul de funcționare al serviciilor de înfrumusețare ale unghiilor.

Născuta în România, într-o familie armeană, Jessica a emigrat cu familia în SUA în anul 1962, luând cu ea tradiționala educație europeană de îngrijire a unghiilor. Pasiunea și dedicația pentru îngrijirea unghiilor au ajutat-o pe Jessica să se angajeze ca manichiuristă într-un salon din Beverly Hills și să-și împlinească „visul american”. În anii 60, Lucille Balle, aflată la apogeul carierei sale cu serialul de televiziune “I Love Lucy”, s-a oprit într-o zi la salonul unde lucra Jessica pentru o manichiură, iar restul e istorie. Look-ul unghiilor a impresionat-o pe Lucille așa de mult, încât a făcut-o pe Jessica celebră. Peste ani, Jessica și-a construit o clientela loiala, de înalt calibru, care îi includea, printre alții, chiar pe Nancy si Ronald Reagan. În 1969, Jessica și-a deschis prima clinică de Nail Care pe Sunset Boulevard, la Hollywood, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare saloane din Los Angeles.

Filosofia aparte adoptată de Jessica în îngrijirea unghiilor este fundamentul care se afla în spatele fiecărui produs oferit azi, în linia extinsă de produse Jessica Cosmetics: produse cu formule eco-friendly, fără toluen, formaldehide sau DBP, prezente în cele mai exclusive centre SPA și saloane din peste 60 de tari. Formule personalizate îmbunătățesc starea unghiei naturale și îi accentuează frumusețea. Toate cele peste 200 de lacuri de unghii marca JESSICA sunt ecologice, nu contin toluen, DBP sau formaldehidă.

De-a lungul anilor, Jessica Vartoughian a creat formule inovatoare, ce acoperă toate nevoile unghiei, de la tratamente inovatoare, până la înfrumusetare și răsfăț: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum și produse de îngrijire a mâinilor și corpului (Hand & Body Care).

Cea mai recentă creație JESSICA este GELeration, primul sistem soak-off gel care permite o tranziție ușoară de la unghiile naturale la unghiile cu gel, protejând unghiile, pe măsură ce cresc. GELeration are peste 100 de culori și oferă o manichiură perfectă, care durează 3-4 săptămâni.

 

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou