Simplu 1 într-o nouă ediție, cu un nou concept grafic

Cristela Georgescu relansează volumul 1 din colecția Simplu, trei cărți de povestiri în versuri, care cuprind rețete și îndrumări de viață sănătoasă. Ilustrația semnată de Cristiana Radu propune pentru această ediție un nou concept grafic, realizat de Baroque Books & Arts. Execuția cărților reprezintă un etalon al calității și al rafinamentului.

Colectia Simplu Cristela Georgescu

Cristela Georgescu ne îndeamnă și ne îndrumă în versuri cum să fim mai mult și cum să trăim mai bine folosindu-ne de bogăția simplității și de puterea lui ÎMPREUNĂ. Cărțile Simplu 1 și Simplu 2 vorbesc despre tihna de a trăi frumos. Despre bucuria de a respira lângă copiii noștri.  Despre viață pur și simplu.

„Dorința de a dărui cititorilor Noul SIMPLU 1 este un foc de mocnește de-o bună vreme în inima mea și care mă îndeamnă să spun lucrurilor pe nume. NOUL Simplu 1 este o sărutare de mână adusă străbunilor noștri, familiei și Naturii ca formă desăvârșită de concretizare a ideilor lui Dumnezeu. ”, scrie autoarea. „Esența abundenței pe care o căutăm este în simplitate. Simplitatea înseamnă bogăție. Simplitatea în bucătărie înseamnă respect pentru corp și pentru hrană.”

Cristela Georgescu  a îndrăznit să aleagă schimbarea și să trăiască după chemarea inimii. Astfel, ea a lăsat deoparte 20 de ani de carieră ca executive în lumea corporatistă pentru a fi în slujba misiunii sale personale. Acum ea călăuzește copiii și adulții de toate vârstele pe drumul către ei înșiși. Îi motivează și îi sprijină cum să-și hrănească sufletul, mintea și trupul pentru libertate interioară.

Prin Colecția Simplu, Cristela scrie și vorbește de la inimă la inimă pentru copii și pentru părinți, îmbracă în versuri hrănitoare un mod de viață împlinitor și ne dezvăluie simplu ceea ce practică împreună cu familia ei: o viață trăită conștient, armonios, cu grație și cu recunoștință față de Sursa Divină.

A treia carte a Cristelei Georgescu, Diversificarea, pur și simplu completează colecția Simplu. Este o carte eveniment pentru părinți, dar și pentru cadre medicale. Lucrarea ține cont de trăirile mamelor, de nevoile copiilor, de datele științifice, de practica clinică și reunește sub aceeași umbrelă teme legate de dezvoltare personală și de educație alimentară pentru toate vârstele.
Cărțile pot fi cumpărate de pe site-ul www.cristelageorgescu.ro, în librăriile Cărturești și în centrele de desfacere ale partenerilor Cristelei Georgescu: magazinul Biocorner (București), magazinele Naturalia (București), magazinul Ki-Life (București), Apiarium – Centrul Casa cu Iederă (Timișoara), Farmaciile Minunea Naturii (Timișoara), Punct de lucru Constanța (0722 270 374), Centrul Școala Mamei (Suceava), Centrul Alomama (Brașov), Centrul Renașterea cu Ditta Depner (Brașov), magazinul Crud și Sănătos (Brașov), Asociația Joyful Learning (Oradea), magazinul Obio (Oradea).

Despre Cristela Georgescu

Cristela Georgescu este consultant specializat în sănătate și nutriție holistică. Are o experiență de peste 20 de ani ca public speaker, experiență formată în timpul activității ca membru în managementul executiv al unor largi corporații multinaționale și guest sau key note speaker la evenimente naționale și internaționale.

Din 2013 și-a îmbogățit experiența cu organizarea și/sau susținerea a peste 12 largi conferințe naționale pe teme de sănătate holistică (toate sold out). Până în prezent peste 5000 de oameni au luat parte la evenimentele pe care Cristela le-a organizat personal sau la cele la care a prezentat în calitate de invitat special.

De 15 ani explorator pe cărarea vindecării naturale și a sănătății holistice, Cristela Georgescu călăuzește oameni de toate vârstele cum să-și hrănească mintea, sufletul și corpul pentru libertate interioară. Scrie pe www.cristelageorgescu.ro și vorbește de la inimă la inimă în conferințele sale despre ceea ce practică împreună cu familia ei: o viață trăită simplu, conștient, cu grație și recunoștință față de Sursa Divină.

Are studii postuniversitare și atestări profesionale de la Institute for Integrative Nutrition și Departamentul de Stat pentru Educație din New York, Universitatea Cornell (Catedra de Nutriție Vegetariană), Centrul pentru Studii în Nutriție „Dr. T. Colin Campbell” și American Association for Drugless Practitioners din SUA. Este absolvent al Școlii Sănătate 5D, program de formare profesională și experimentare personală directă în domeniul detoxificării regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, coordonat de dr. Sorina Soescu, și al Școlii Internaționale de Detoxificare Regenerativă, coordonată de dr. Robert Morse. Este membru al International Association for Health Coaches, American Association for Drugless Practitioners, organizației Physicians Committee for Responsible Medicine din Washington, DC, Dr. Morse’s Herbal Health Club și al Clubului Dr. Soescu – „Iubim Fructele”. Împreună cu dr. Pavel Chirilă și dr. Mădălina Popescu, Cristela Georgescu a semnat volumul „Nu hrăni cancerul!”. Este autoarea colecției de cărți pentru familie Simplu și a programelor educative de prevenție și menținere a sănătății „Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”™ și „Sănătate prin propria putere”™, al căror scop este împuternicirea și trezirea încrederii de neclintit în propriile sentimente și intuiții, în propriul organism, dar și în chemarea profundă și de nestrămutat din inimile noastre: iubirea, simplitatea și legătura cu Natura.

Voluntar consacrat, Cristela Georgescu sprijină prin acţiunile sale câteva proiecte sociale pentru copiii bolnavi sau defavorizaţi, fundaţii şi asociaţii medicale care promovează şi folosesc medicina naturală şi integrativă, este fondator și contribuitor la inițiative despre drepturile mamelor și copiilor, educație preventivă, etică și educație. Cristela are studii universitare în economie și finanțe și peste 20 de ani de carieră în mari corporații internaționale, management executiv, public speaking și voluntariat în educație pentru formarea noii generații. Este căsătorită și are doi copii.

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.