Smiley și Andra Gogan în concert la Dragonul Roșu

Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați sâmbătă, 21 septembrie, între orele 11.00 şi 14.00, la Dragonul Roșu (Parcarea MegaShop), la un eveniment special care marchează finalul campaniei umanitare „Ghiozdanul cu Vise”, în cadrul căreia peste 700 de copii au primit ghiozdane și rechizite școlare pentru noul an școlar.

campanie ghiozdanul cu vise

Moderat de către vedeta radio Mihai Morar, evenimentul artistic va începe în jurul orei 11.00 cu un moment senzațional de dans modern oferit de către Trupa AS. Acești copii talentați au participat la festivalul internațional de dans organizat la Moscova, la Balsoi Teatr (Teatrul Mare) și constituie una dintre cele mai premiate formații de dans modern și tradițional din România.

Scena va fi preluată apoi de Andra Gogan tânara cântăreață, vloggeriță, actriță și cea care a dat voce celor mai iubite personaje din desene animate. Andra Gogan este deținătoare a două recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat 55 de melodii fără întrerupere, și pentru cele mai multe albume lansate de un copil, 16 CD-uri.

La finalul evenimentului, Smiley unul dintre cei mai populari cântăreți pop ai momentului, textier, compozitor și producător muzical, va concerta în fața publicului aducând la viață Ghiozdanul cu Vise prin veselie, dans și multe cântece dedicate celor prezenți.

Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Roșu și Colentina-Fundeni- Dragonul Roșu.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.