Soluția împotriva virusurilor de răceala, gripă și SARS Cov-2

O soluție este, firește, vaccinul țintit împotriva tulpinilor de gripă sezonieră sau a SARS Cov-2. Dar există și o metodă bună de a ține la distanță toate coronavirusurile și adenovirusurile, adică acelea care provoacă infecțiile cunoscute, de la banala răceală la temutul covid-19. Metoda e simplă și e descrisă în continuare…

Soluția împotriva virusurilor de răceală, gripă sau covid

Răceala și gripa sunt printre cele mai frecvente afecțiuni umane şi sunt tipuri de infecţii cauzate de virusuri. Adulții suferă în medie două sau trei răceli pe an, în timp ce copiii pot avea de la două până la nouă răceli pe an. Din fericire, corpul tău are în mod natural modalități de a lupta împotriva virusurilor de răceală și gripă.

Provocarea sistemului imunitar

Răceala este o infecție a sistemului respirator superior cauzată de unul dintre cei aproximativ 200 de viruși. Gripa este, de asemenea, o boală a căilor respiratorii superioare cauzate de unul dintre mai mulți virusuri gripali specifici. Având în vedere toate aceste surse diferite, nu este de mirare că nu avem un remediu specific pentru răceala obișnuită sau gripă. În schimb, depinde de sistemul nostru imunitar să ne ajute să luptăm cu aceste afecţiuni.

Cum acţionează corpul asupra unui virus?

Sistemul imunitar este conceput pentru a monitoriza şi recunoaște un virus. Acesta va lua măsuri pentru a-l elimina, atunci când virusul invadează celulele sănătoase. Sistemul imunitar face acest lucru prin eliberarea substanțelor chimice care declanșează celulele care luptă împotriva virusului – care sunt apoi trimise pentru a elimina inamicul.

Cum să te lupţi cu virusurile de răceala şi gripă?

În timp ce sistemul imunitar lucrează din greu să lupte împotriva virusurilor, organismul se confruntă cu infecții în diferite moduri. Multe simptome de răceală și gripă sunt rezultatul faptului că sistemul imunitar încearcă să lupte împotriva infecției. De ​​exemplu, substanțele chimice eliberate de celulele corpului pot crește temperatura corpului, adică ai febră.

Pentru a-ţi ajuta corpul şi pentru a preveni apariţia unor simptome neplăcute, foloseşte ViruProtect. ViruProtect STADA este un spray care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală extrasă din cod, care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora). Acesta dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceala şi gripă, chiar și pe cel al noulio Coronavirus. În cazul virusului pandemic, spray-ul ViruProtect STADA îi reduce cu până la 98,3% din încărcătura virală. Timpul de acțiune: 20 de minute, fără niciun efect advers asupra pacientului. Spray-ul poate fi utilizat preventiv, în cazul unei posibile expuneri la virusuri sau la apariţia primelor semne de gripă sau răceală.

Acest spray acţionează în 3 paşi:

  • Blochează – Glicerolul creează o barieră tranzitorie osmotic activă, care captează virusurile.
  • Dezactivează – Tripsina inhibă capacitatea de legare a virusurilor, făcând imposibilă intrarea lor în celule şi infectarea acestora.
  • Protejează – Bariera creată de acest spray protejează cavitatea bucală şi gâtul, împiedicând infectarea cailor respiratorii inferioare.

VIRUPROTECT STADA

Simptome de răceala şi gripă

Simptomele de răceală și gripă nu sunt doar nişte reacţii neplăcute. Ele indică de fapt ceea ce face sistemul tău imunitar pentru a combate infecția.

  • Congestie nazală şi secreţii – Secrețiile apoase ajută la eliminarea germenilor din nas și sinusuri.
  • Tuse și strănut – În câteva zile de la o infecție virală, secreţiile nazale îşi pot schimba culoarea. Mucusul este conceput pentru a capta virușii, care sunt eliminați eficient și rapid din corp prin tuse și strănut.
  • Febra – Febra combate virusurile gripale. Deoarece virușii sunt sensibili la schimbările de temperatură și nu pot supraviețui peste căldura normală a corpului, corpul tău folosește febra pentru a-i distruge.
  • Dureri musculare – Este posibil să ai dureri musculare din cauza gripei, deoarece sunt, de asemenea, rezultatul răspunsului imun al corpului. Sistemul imunitar extrage proteine ​​din mușchi, provocând durere asupra muşchilor.

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.