Spații de joacă Gymboland

Știu că mai bine la muzeu și ateneu decât la mall, dar dacă trebuie totuși să ajungi cu puștimea la shopping, nu uita că în marile mall-uri există spații de joacă Gymboland, cu distracție maximă pentru copiii până la 12 ani.

Gymboland-Bucuresti-Promenada

Gymboland-Bucuresti-Promenada

Gymboland-Bucuresti-Mega Mall

Gymboland-Bucuresti-Mega Mall

Gymboland-Bucuresti-Mega Mall

Gymboland-Bucuresti-Mega Mall

Gymboland-Constanta-City Park

Gymboland-Constanta-City Park

Gymboland-Constanta-Maritimo

Gymboland-Constanta-Maritimo

Fantezia, copilăria şi magia sunt puse în valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de căţărat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sărituri sau de jocuri activate prin senzori de mişcare. Toate preferinţele celor mici, dar şi exigenţele celor mari sunt îndeplinite cu succes.

Personajele din basme, ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional ce stimulează creativitatea şi sistemul premium de siguranţă asigură supremaţia Gymboland în domeniul spaţiilor de joaca educaţionale. Siguranţa copiilor, dezvoltarea creativităţii şi accentul pe educaţie sunt directiile în jurul cărora se desfăşoară politica Gymboland.

Gymboland-Bucuresti-PromenadaDiversitatea activităţilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare până la panouri cu ecrane tactile, stimulând nu doar motricitatea, ci şi abilităţile cognitive, configurează un univers pregătit pentru micii exploratori şi cuceritori. Gymboland, este un promotor al conceptului de joc educaţional, oferindu-le celor mici toate metodele creative şi instrumentele necesare pentru stimularea imaginaţiei şi accesarea tuturor simţurilor.
Întreaga expertiză  Gymboland în domeniul entertainment-ului educativ se reflectă într-un tărâm în care părinţii au timp pentru ei şi în care copiii se dezvoltă prin joc şi joacă, exersându-şi abilităţile pentru rolurile pe care şi le vor asuma la maturitate.

Unde:

În total, în România, sunt 6 spaţii de joacă: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo şi City Park în Constanţa şi Gymboland Ploieşti Shopping City.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.