STR8 Hero pentru eroii din viața noastră

STR8 lansează noua gamă Hero – un îndemn pentru bărbații care vor să-și descopere eroul, în ei înșiși! Arome puternic masculine, piperate, cu note floral-lemnoase – STR8 Hero este parfumul bărbatului care se bucură de viață și își depășește limitele.

Drumul către adevărata masculinitate este complex, dar merită pe deplin să fie parcurs. Depășirea barierelor pentru a găsi ceea ce te face fericit, setarea clară și îndeplinirea obiectivelor, sincronizarea totală cu cine ești – totul se rezumă la fapte, nu doar vorbe!

str8 hero

Îndemnul STR8 Hero: trăiește fiecare zi ca un adevărat erou!

STR8 Hero vorbește despre bărbații curajoși,  hotărâți, care înțeleg că eroii nu se nasc eroi, ci devin astfel pe parcurs, prin asumarea riscurilor. Adevăratul erou este puternic, îndrăzneț, își urmărește țelurile până la capăt și are tăria de caracter de a reveni indiferent de provocare. Adevăratul erou este onest, are o mentalitate de învingător și știe ce vrea. Aminteşte-ţi zilnic: adevăratul erou ești chiar tu, eroul de care ai nevoie!

STR8 Hero – parfumul eroului din fiecare zi

Parfumul puternic masculin, cu arome piperate și note floral-lemnoase, este încapsulat într-o sticlă mată, cu aspect înghețat, așezată cu grijă în binecunoscutul ambalaj metalic STR8.

Senzația de prospețime și energie este redată de notele de bergamotă și grepfrut, combinate cu busuiocul aromat. Inima parfumului este un mix de boabe de cacao cu notele florale de violete și iris. Mirosul lemnos al parfumului este suprins de notele finale și seducătoare de patchouli, lemn de guaiac și vetiver.

STR8 Hero este parfumul bărbatului care se bucură de viață, își depășește limitele și caută să își atingă potențialul la 100%. Atunci când se apreciază la adevărata sa valoare, fiecare bărbat devine propriul său erou.

Gama conţine:

Eau de Toilette, 50ml – 34 lei

Eau de Toilette, 100ml – 45 lei

Loţiune After Shave, 50ml – 18 lei

Loţiune After Shave, 100ml – 25 lei

Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei

Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei

Gel de duş, 250ml – 10 lei

Gel de duş, 400ml – 13 lei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou