Uriage în bagaj pentru călătoria perfectă

Crema mea obișnuită pentru față este Uriage Roséliane Anti-Redness Rich Cream – excelentă pentru tenul sensibil, cu tendință la înroșire, mai ales la temperaturi extreme (ger/caniculă). Dar toate produsele brandului sunt un tratament dermato-cosmetic excelent pentru pielea sensibilă. Toate au la bază apa termală Uriage, iar apa asta are niște proprietăți speciale, vindecătoare…

uriage kit de calatorie

De ce Uriage?

Apa termală este primul gest în îngrijirea zilnică și componenta de bază a tuturor produselor dermato-cosmetice Uriage. Aceasta are cinci proprietăți, ce acoperă toate nevoile pielii:

 • Hidratează, grație concentrației de săruri minerale, asemănătoare cu cea a factorilor naturali de hidratare
 • Calmează pielea, datorită concentrațiilor mari de calciu și magneziu
 • Repară țesutul, grație proprietăților asociate ale Cuprului și Zincului
 • Are proprietăți anti-oxidante, datorită conținutului ridicat de Mangan
 • Catifelează și lasă un film protector pentru piele, datorită acțiunii Siliciului

Știai că?…

Apa termală Uriage izvorăște din Alpii francezi, masivul Belledonne, care se află în apropiere de Grenoble. Provenind din adâncul muntelui, are un grad înalt de puritate bacteriologică și e complet nepoluată. Apa este filtrată la suprafața ghețarilor, înainte de a trece prin albia săpată în rocile bogate în minerale ale munților.

 • Apa are o compoziție echilibrată în minerale și bogată în ingrediente active. Compoziția Apei Termale Uriage este asemănătoare cu cea a fluidelor naturale ale organismului uman (plasmă, lacrimi), permițându-i să acționeze în perfectă osmoză cu pielea. E folosită cu succes în dermatologie, reumatologie și ORL.
 • În dermatologie este recomandată în îngrijirea zilnică, pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea reactivă și pielea sensibilă. Hidratează pielea, calmează, întărește bariera cutanată, o protejează.
 • Este izotonică — respectă integritatea celulelor, fiind tolerată ca un adevărat ser fiziologic natural. Este apa termală care, datorită izotonicității, nu necesită îndepărtarea excesului sau clătire.
 • Are cel mai mare conținut de săruri minerale și oligo-elemente (1,000 mg/l). Cantitatea mare de Calciu (600 mg/l) ajută în lupta împotriva iritațiilor, alergiilor cutanate, eritemului solar.

Kitul de călătorie Uriage

Și pentru că pe lângă crema hidratantă, avem nevoie în călătorie și de apa termală, micelară, demachiantul preferat și o cremă de corp – în doze mici, Uriage s-a gândit la toate. Kitul de călătorie conține exact cantitățile pe care ai voie să le treci nestingherită la controlul bagajelor de mână:

 • Apă Termală Uriage — cu beneficii multiple, demonstrate clinic, grație compoziției variate și echilibrate de oligo-elemente și săruri minerale
 • Apă Termală Mice!ąră — curăță, purifică și hidratează tenul cu tendință de uscare
 • Crème dˈEau Légerè — cremă cu textură lejeră pentru hidratarea tenului normal, cu tendință de îngrășare, conferindu-i luminozitate
 • Gel pentru exfoliere facială — elimină în profunzime impuritățile tenului, dându-i un aspect catifeląt și luminos
 • Cremă de Curățare entru corp — lasă pielea perfect curată, catifelată, hidratată și plăcut parfumată

Nu uita să îți pui în bagaj Kitul de Călătorie Uriage, pentru o vacanță perfectă!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.