(P) Swarovski colecții noi și un magazin în AFI Cotroceni

Creațiile Swarovski sunt detaliul prețios care transformă o ținută de seară într-una memorabilă sau cadoul perfect de Sărbători pentru o persoană dragă. Brandul s-a îmbogățit recent cu modele noi și a deschis un magazin nou la București, în AFI Cotroceni.

Totul a început cu momentul în care Jean Paul Gautier, rebelul haute couture și legenda modei timpurilor moderne, a vizitat în 2013 sediul Swarovski și a fost șocat de perfecțiunea cristalelor Swarovski. Și a decis să aducă ceva nou brandului, cu propria tușă imperfectă…

presentation3

Colecția Kaputt

Forța creatoare a lui Gaultier s-a îmbinat perfect cu formele uluitoare și detaliile cristalelor Kaputt, iar rezultatul a fost o colecție nouă, formată din două pandantive și 3 cristale în culori bogate, metalice, strălucitoare și forme neregulate care rup convenționalul și celebrează diferențele și atracția necunoscutului.

Scarabeul verde

Gaultier mare amator de spectacole de operă mărturisește că în tinerețe era fascinat de culoarea verde-arămie a acoperișului Operei din Paris. Pendulând între strălucirea hipnotică a scarabeului și verdele de aramă oxidată al acoperișului clădirii Operei, Scarabeul Verde de cristal completează perfect colecția Kaputt – verde-albastru cu sclipiri metalice.

Forța strălucirii

Tema se referă la strălucirea simplității, candorii și creativității, cu 4 surse de inspirație: Protectorii Egalității (clasic), Salvatorii Planetei (romantic), Exploratorii Viitorului (progresiv) și Gardienii Trecutului (Glamour).

Clasic. Accesorii. Mix de culori delicate și puternice deopotrivă, împrospătate de amestecuri de roșu, violet și tonuri de piersică, în forme contemporane, unisex. Negrul și roșul burgund se îmbină cu violetul ametist, pentru a da adâncime și forță paletei de culori.

Romatic. Pret-a-Porter. Salvatorii Planetei își aduc omagiul Mamei Natura, cu culorile ei bogate, naturale, rustice, tonuri de verde bogat, cu o tușă din culorile răsăritului și trandafirilor în floare, pentru a sublinia frumusețea a tot ce este natural.

Progresiv. Bijuterii. Pe măsură ce spațiul extraterestru pătrunde tot mai mult în conștiința colectivă, tușele strălucitoare de galben și albastru-verde se detașează futuristic pe fondul gri-argintiu amintind de roboți și elementele SF.

Glamour. Ținute de seară. O nouă abordare a roșului, care pune în evidență atracția lui regală și istorică, în tonuri care merg de la ultra-strălucitor la cristal-crom și nuanțe aurii, cu o tușă de albastru, pentru a da opulență paletei de culori.

Detalii pe pagina de facebook Swarovski AFI Cotroceni

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou