(P) Cu Thermomix, gătitul intră în era digitală

Gătitul în era digitală devine o distracție cu noul roboțel Thermomix, de la Vorverk. „Cu inovatorul cip de reţete, ecranul tactil şi funcţia de preparare ghidată, Vorwerk şi-a demonstrat încă o dată remarcabilă capacitate de a inova, plasând gătitul în era digitală, anticipând nevoile consumatorilor şi stabilind noi trend-uri în viaţa de zi cu zi.” apreciază Dirk Reznik, CEO Vorwerk.

tm_family_-015_rz

Unicitate, inovaţie şi simplitate

Reunind funcţiile a 12 aparate de bucătărie, gătitul se simplifică semnificativ cu noul Thermomix®. Unic, versatil, multifuncţional, inovatorul Thermomix®  este o bucătărie în sine, sofisticată, dar care ocupă, datorită designului compact, un spațiu foarte mic, având amprenta unei foi de hârtie A4.

În bucătăriile amatorilor, pasionaţilor de cooking sau ale chef-ilor renumiţi, rezultatele Thermomix® sunt de fiecare dată excelente. Simplitatea, unicitatea, inovaţia oferite de uimitorul aparat multifuncţional digital modifică percepţia despre gătit şi schimbă comportamentul din bucătărie.

Thermomix® face totul de unul singur: cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, emulsionează, încălzeşte şi nu se opreşte aici: tot el găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, în plus, se curăţă aproape singur.

Varietatea reţetelor se oprește la propria imaginaţie, prepararea se derulează în viteză, iar tu câştigi mai mult timp pentru tine. Bucătăria e mai spaţioasă şi aerisită, în trend cu ultimele tendinţe din design-ul interior. De-acum poţi uita de maşina de tocat, blender, malaxor, storcător, tel, răzătoare, mojar, aparat de îngheţată, cântar, mixer, robot de bucătărie sau râşniţă de cafea. Experienţa din propria bucătărie intră de acum în altă dimensiune.

tm_thermomix_in_kitchen-001_rz

Noul stil de viață începe cu Thermomix®

Uşor de folosit, cu ecranul tactil şi un selector principal, Thermomix® poate fi acţionat intuitiv, printr-o simplă atingere. Funcţionalitatea sa easy-to-use se reflectă şi în sistemul de blocare inovator, prin care capacul bolului se blochează automat odată cu punerea în funcţiune a aparatului. Fie că gătim pentru o singură persoană, fie că aşteptăm mai mulţi invitaţi, datorită bolului din oţel inoxidabil cu capacitate de 2,2l, Thermomix®  pregăteşte cine de 5 stele chiar şi pentru o serie de critici culinari. În plus, motorul cu viteză de rotaţie de până la 10.700 rpm, plasează Thermomix® pe locul I în gama aparatelor de bucătărie.

Chiar dacă face totul de unul singur, prin atrăgătorul ecran tactil color, poţi urmări îndeaproape direct pe ecran reţetele, folosind chip-ul de reţete şi funcţia de preparare ghidată. Această funcţie inovatoare de afişare a reţetei pe ecran garantează rezultatul final excepţional. Trebuie doar să adaugi ingredientele, iar Thermomix® va regla până şi temperatura şi timpul în locul tău. În cartea sa de reţete regăseşti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a găti perfect peştele, carnea şi legumele. Nu trebuie să-ţi faci griji dacă într-o zi nu te simţi prea inspirat. Răsfoind paginile de sugestii vei găsi cele mai simple reţete pentru gemuri gustoase şi apetisante, chutney, conserve, piureuri perfecte, paste şi pateuri.

Thermomix® îţi respectă timpul şi face aproape tot în locul tău simplificându-ţi stilul de viaţă! Trebuie doar să îndrăzneşti să accesezi inovaţia noului univers din bucătăria ta!

Asistenţă premium

Fiecare Thermomix® este livrat cu un pachet de servicii all-inclusive! Consultantul Thermomix®  va rămâne persoana dedicată ţie, ce oferă asistenţă şi sprijin mult după ce aparatul se va instala definitiv în casa ta. Demonstraţii de gătit, instrucţiuni de folosire oferite chiar în bucătărie, accesul la clase de gătit unde poţi descoperi în permanent noi reţete delicioase şi sănătoase alături de experţii Thermomix, sunt doar câteva dintre direcţiile ce fac parte din experienţa unică Thermomix®.

Preţ:1295 euro

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou