(P) Gymboland și la Veranda Mall

Dacă ai chef de shopping cu familia, nu uita că găsești un Gymboland și la Veranda Mall, al patrulea loc de joacă Gymboland din București dedicat distracției celor mici. În cel de la Veranda, copiilor li se deschide universul fascinant al lui Pogonici.

Gymboland la Veranda Mall Gymboland Veranda Mall Veranda Mall

De-acum poți să mergi liniștită la cumpărături în mall-ul proaspăt deschis în zona Pieței Obor, fără să-ți faci griji că juniorul se va plictisi prin magazine, pentru că are o variantă mult mai interesantă și distractivă pentru vârsta lui – un loc de joacă nou nouț, echipat conform standardelor înalte practicate de Gymboland.

Noul loc de joacă Gymboland din Veranda Mall este un spațiu ideal pentru copiii isteți și plini de energie, o combinație perfectă între ideea de joacă în exterior, în natură, și confortul interiorului decorat anume pentru cei mici. Design-ul spațiului este unicat, inovator, proiectat în cele mai mici detalii, prevăzut cu echipamente de joacă alese cu atenție.

Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, de aceea noul loc de joacă pune la dispoziția copiilor instrumente creative și distractive, care le stimulează imaginația și dezvoltarea.

Veranda Mall este cel mai nou mall din București, aflat în zona Bucur Obor. Pentru adresa exactă, detalii privind magazinele din mall și orarul acestora – vezi aici.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou