(P) Ciocolata belgiană Leonidas, de 15 ani în România

Leonidas este furnizorul oficial al Curții Regale belgiene și un brand recunoscut în lume pentru rafinamentul și savoarea produselor. Anul acesta, Leonidas a sărbătorit cu fast 15 ani de existență în România. Ocazie cu care ne-am reamintit ce cadou minunat de Sărbători poate fi o cutie cu praline din ciocolata belgiană Leonidas sau alte gourmet-uri produse de brand, de la şampania cu foiţă de aur la vinuri franţuzesti, cafea, foie gras ori macarons.

ciocolata belgiana Leonidas

Furnizor oficial al Curţii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul său magazin în România în 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucureşti. Anul acesta, aniversează 15 ani de expertiză integral oferită consumatorului român. JolyonM’Bei, reprezentantul oficial al M’B Business, compania care a adus Leonidas în România: „Am ales să aduc povestea Leonidas în România, deoarece eu am crescut înconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirată a fost chiar mama mea, în anul 2001, când pe piaţa din România nu exista o ciocolaterie care să ofere produse premium, cu tradiţie şi o gamă largă de sortimente. Deşi începutul a fost plin de provocări, pasiunea noastră pentru ciocolată ne-a ambiţionat să ne menţinem pe piaţă, mai ales că am simţit evoluţia, atât în comportamentul consumatorului, cât şi în know-how-ul nostru”.

boabe de cafea trase în ciocolată belgiană marca Leonidas

boabe de cafea trase în ciocolată belgiană marca Leonidas

specialități ciocolata belgiană Leonidas

specialități Leonidas

 În prezent sunt deschise 9 magazine în țară (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind într-o continuă evoluţie, alături de piaţa însăşi adaptându-se permanent la gusturile şi aşteptările publicului său. Calitatea superioară şi diversitatea – aproximativ 100 de sortimente disponibile – au transformat Leonidas în ciocolateria preferată a românilor. Dintre acestea, pralinele Manon Cafe şi Gianduja au rămas de mai bine de un deceniu răsfăţatele publicului. Observând dorinţa consumatorului de a experimenta tot mai multe poveşti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiţi, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Prospeţimea produselor (aprovizionarea realizându-se la fiecare 2 săptămâni), ingredientele de foarte bună calitate şi folosirea untului de cacao în proporție de 100% sunt motivele pentru care ne place ciocolata Leonidas. Raportul corect calitate – preţ şi flexibilitatea faţă de client îndeplinesc în fiecare zi şi în fiecare magazin visul fondatorului, Leonidas Kestekides, acela de a face pralinele belgiene accesibile oricărui iubitor de ciocolată, fără a încălca cerinţele unui produs de înaltă clasă.

Ciocolata belgiană Leonidas - terasa-leonidas-universitate

După 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate şi sofisticate, li se adaugă Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrată ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicaţia Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cat şi IOS (din noiembrie 2016), clienţii care nu au timp să ajungă în magazine, îşi pot comanda de la birou sau de acasă desertul preferat din magazinul Leonidas online. Pentru a răspunde tuturor preferinţelor şi stărilor de spirit, în magazinul online există secţiunea “configurator ballotin”, care îi permite utilizatorului o flexibilitate extinsă, acesta având posibilitatea de a  alege pralină cu pralină, exact ca în magazin.

Şi cum se apropie sezonul cadourilor, expertiza de peste 100 de ani a maistrilor ciocolatieri belgieni o vei regăsi în fiecare figurină de ciocolată, aranjament de Crăciun, sau pralină menită să te poarte alături de cei pe care îi iubeşti, pe tărâmul magic al Crăciunului. Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline şi ambalaje elegante, dar şi alte produse de lux complementare, de la şampania cu foiţă de aur la vinuri franţuzesti, cafea, foie gras ori macarons.

Magazine Leonidas în țară: București (4 magazine), Constanța, Craiova, Iași, Cluj Napoca și Timișoara. Detalii pe site-ul Leonidas.

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou