(P) TEZYO și Dana Rogoz lansează „Pantofi cu Atitudine”

Tezyo și Dana Rogoz împărtășesc aceleași idei: „Cred cu tărie că atitudinea este importantă și te ajută să duci la bun sfârșit fiecare proiect. O ținută ireproșabilă, completată de pantofii potriviți, este esențială pentru a avea succes și susțin ideea lansată de TEZYO, de a aduce în atenția publicului importanța motivației și atitudinii pentru a obține rezultatele dorite” spune Dana Rogoz.

1

TEZYO, noul concept OTTER Distribution, alături de fashion blogger-ul Dana Rogoz, a lansat campania națională „Pantofi cu Atitudine”. TEZYO  promovează ideea că o ținută bine aleasă influențează pozitiv atât atitudinea persoanei care o poartă, precum și a celor din jur.

Debutul noii campanii a fost marcat de deschiderea celui de-al 7-lea magazin TEZYO, în complexul Palas Mall Iași. Deschiderea a fost susținută de o prezentare de moda „Shoes on stage”,  în cadrul căreia invitații au putut admira outfit-uri în tendințe puse în evidență de pantofii cu atitudine de la TEZYO.

2

Alin Gălățescu și Dana Rogoz la deschiderea noului magazin Tezyo

4

În premieră națională, brandul de încălțăminte și marochinărie ALDO se regăsește acum în noul magazinul multibrand TEZYO.

3 5

TEZYO este un magazin multibrand ce oferă articole de încălțăminte și genți pentru toate stilurile, de la cel office până la cel fashion sau urban sport. La achiziționarea  articolelor de încălțăminte sau produselor de marochinărie din magazine sau de pe www.tezyo.com, poți câștiga o excursie în capitala modei, Milano, precum și trei kit-uri de pantofi și genți asortate, fiecare kit conținând trei perechi de încălțăminte și trei genți. Campania ”Pantofi cu Atitudine” se desfășoară la nivel național, în toate cele 7 magazine TEZYO, în contextul prezentării colecţiei de toamnă – iarnă 2016/2017.

Despre TEZYO

TEZYO este un concept de magazin nou, urban-fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si genti; în magazinele TEZYO  puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Converse, Emu,  Stonefly, Ugg, Zen, Tarty, The Flexx,  JORGE BISCHOFF, Bugatti, Coxx, Epica, Imac, Le Coq Sportif, Melania, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Le Pepe, Mou, Image, Santini, New Balance,  Diesel, Karisma, Nike. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor.

În acest an, rețeaua TEZYO s-a extins la șapte magazine. Patru dintre acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din București (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada și Park Lake), iar celelalte trei se află la Iași (Palas Mall), Constanța (City Park Mall) și Timișoara (Shopping City Timișoara).

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.