Top Line Nail Art, tehnici noi marca Gelish, Kryolan & CND

Fie că îți dorești un look natural, cu un make-up rapid și o manichiură gata în 30 de minute sau vrei ceva mai sofisticat – un machiaj elaborat și niște unghii spectaculoase pentru evenimente speciale, găsești totul la Top Line, unde experții de make-up & nails au grijă de tine.

Produsele propuse de Top Line Nail&Make-up Expert au la bază cele mai noi tehnici de beauty, care ne dau un look perfect, în timp record și mult mai durabil. Noile tehnici sunt apreciate de femeile obișnuite, preocupate de frumusețea lor, dar și de profesioniștii din industria de beauty și personalități cunoscute din industria cinematiografică și fashion.

Gelish: glam, fashionable, cu accente de lux contemporan. Gelish este cel mai inovator brand din industria de nails, se aplică asemeni unui lac tradițional, dar are rezistența unui gel, rezolvând astfel una dintre cele mai provocatoare calități ale unei manichiuri – durabilitatea. Gelish rezistă pe unghii până la trei săptămâni, grație unei tehnologii patentate de specialiști, iar paleta largă de culori satisface orice preferință.

Poți găsi corespondentul culorii tale preferate din colecțiile Gelish în varianta de lac de unghii săptămânal – Morgan Taylor, brand-uri ce fac parte din portofoliul Hand&Harmony, companie înființată în 2009 de Danny Haile. Danny Haile este un profesionist din industria de nails, cu peste 60 de premii naționale (SUA) și internaționale. Pasiunea pentru styling-ul de unghii l-a transformat în consultant pentru companiile de top din industrie, moment în care Haile a decis să-și transfere entuziasmul și abilitățile în formarea propriei linii de produse profesionale pentru manichiură. Astfel a apărut Gelish, care îmbină perfect rezistența gelului de unghii cu intensitatea culorilor lacului clasic.

Gelish pentru o manichiură rezistentă, în fiecare zi sau la evenimente speciale. Kryolan, pentru artiști și CND pentru îngrijire și look.

Kryolan: machiaj profesionist pentru industria de entertainment. Pe scenă, la evenimente speciale, pe platourile de filmare, în studiourile de televiziune și la ședintele foto, oricând este necesar un make-up profesional, e nevoie de produsele Kryolan.
Actorii și make-up artiștii din întreaga lume au învățat să aprecieze rezistența extraordinară a produselor brandului, compatibilitatea și aplicabilitatea variată, în special pentru machiaje care rezistă timp îndelungat, fără să-și schimbe calitatea sau textura și, în plus, sunt blânde cu tenul. Specialiștii în tratamente cosmetice au descoperit beneficiile considerabile ale produselor de make-up profesional, pentru ei și clientela lor.

CND (Creative Design Nail), lider internațional în îngrijirea unghiilor. Înființată în 1979, în Vista, CA, CND (Creative Design Nail) este lider la nivel global în industria de îngrijire a unghiilor. Profund dedicat progresului industriei, CND alocă timp și resurse semnificative pentru cercetarea și dezvoltarea produselor, educație și asistență pentru clienți. În spatele fiecărui produsele CND se află un plan complet de cercetare și testare. Compania deține propriul laborator de ultimă generație, precum și cunoștinte tehnologice avansate pentru a crea produsele de care avem nevoie.

Detalii: www.topline.ro; www.toplineshop.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.