Tratament împotriva căderii părului: nou, eficient, din plante

Cauți un tratament împotriva căderii părului, care să conțină ingrediente naturale și să aibă efect, cu adevărat? Care să fie potrivit oricărui tip de păr și pe care îl poate folosi toată familia? Încearcă Gama Expert Yves Rocher Împotriva Căderii Părului: cu 99% ingrediente de origine naturală, Cura Intensivă asociază puterea naturii cu expertiza Yves Rocher pentru o eficacitate dovedită împotriva căderii părului.

Tratament impotriva caderii parului Gama Expert Yves Rocher

Stresul prelungit, stilul de viață haotic, schimbările hormonale sau bolile cronice pot avea ca efect și căderea părului. Dacă îți cad mai mult de 100 de fire pe zi, este momentul să iei măsuri. Pe lângă înlăturarea cauzei care duce la căderea părului, un tratament eficient anti-cădere fortifică părul și scalpul – ajută-ți părul să se vindece, să devină puternic, frumos și sănătos. 

Gama Expert Yves Rocher împotriva căderii părului

Tratamentul anti-cădere conține ingrediente active vegetale puternice, care acționează împotriva căderii și stimulează creșterea părului:

  • Extractul de Agave Bio dublează microcirculația scalpului pentru a-l hrăni perfect.
  • Lupinul alb încetinește mecanismul de cădere a părului și stimulează creșterea acestuia.

Expertiza Yves Rocher în îngrijirea părului

Pentru a completa și întări acțiunea Curei Intensive, poți folosi pentru spălarea și hidratarea părului Șamponul fortifiant și Balsamul fortifiant  din aceeași gamă. Acționând împreună, tratamentul, șamponul și balsamul încetinesc căderea părului, fortifică rădăcinile și stimulează creșterea. Rezultatele se văd imediat, merită să le încerci dacă vrei un păr mai puternic și mai des.

Avantajele Gamei Expert împotriva căderii părului

  • Tratamentul este eficient pentru orice tip de păr, pentru bărbați și femei deopotrivă.
  • Conține extracte vegetale bio, care fortifică scalpul și firul de păr, fără efecte secundare nedorite.
  • Produsele nu conțin sulfați sau silicon.
  • Sunt ambalate în recipiente realizate 100% din plastic reciclat și carton reciclabil.
  • În plus, în perioada 3 septembrie – 3 octombrie, beneficiezi de -40% la achiziționarea celui de-al doilea produs pentru îngrijirea părului.

Le găsești în magazinele Yves Rocher sau pe site.

Citește și

Hidratare intensă de vară, pentru orice tip de ten
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.