Te-ai pregătit de vacanță?

Așteptăm tot anul vacanța de vară, pentru că ne plac soarele, valurile, briza și bronzul auriu. Cum le putem avea pe toate în deplină siguranță pentru sănătate? Simplu: sub umbrela Yves Rocher.

foto: stânga ©Pexels; dreapta ©MDR

Soarele înseamnă sănătate și bucurie. Favorizează producerea de vitamina D, esențială pentru consolidarea sistemului osos și a barierei cutanate, îmbunătățește sinteza endorfinelor, numite «moleculele fericirii», făcând expunerea la soare sinonimă cu starea de bine și relaxarea.

Dar expunerea la soare fără protecție poate duce la arsurile solare și îmbătrânirea pielii.

Expertiza în universul vegetal a permis laboratoarelor Yves Rocher să descopere și să folosească puterile miraculoase ale unei plante ce crește la malul mării. Ea se numește Steaua Dunelor și are o capacitate excepțională de a-și menține rezervele de apă într-un mediu extrem, uscat, la temperaturi foarte înalte și în bătaia directă a soarelui.

produse de protecție solară de la yves rocher

Așa a apărut extractul poliactiv din planta Steaua Dunelor, componentul de bază al noii game de protecție solară. Pentru a putea folosi cât mai bine proprietățile sale uimitoare fără a pune în pericol rezervele naturale, specialiștii Yves Rocher au reușit să multiplice celulele stem ale plantei prin biotehnologie, în culturi de laborator. Extractul izolat de ei demonstrează* următoarele 5 acțiuni dedicate îngrijirii și protecției pielii:

  • amplifică sinteza melaninei
  • stimulează capacitatea pielii de a se apăra de efectele dăunătoare ale razelor solare
  • protejează împotriva foto-îmbătrânirii
  • protejează structura pielii
  • stimulează regenerarea celulară

Concentrații mici, efecte mari

Pentru a evita încărcarea inutilă a pielii cu filtre de protecție, experții Yves Rocher au creat combinații active ce se potențează reciproc și permit încorporarea unei concentrații mai mici de filtre pentru indici de protecție mai mari. Echilibrul perfect dintre protecție și bronz, pentru ca expunerea la soare să rămână o plăcere.

În trusa de vacanță

SOLAIRE PEAU PARFAITE

Spray FPS 15, cu protecție invizibilă, 63 lei

Spray FPS 30 cu protecție invizibilă, 65 lei

Lapte de corp FPS 50+ pentru protecție solară ridicată, 69 lei

Lapte spray FPS 50+ pentru corp, 69 lei

Lapte hidratant 3 în 1 după plajă, 65 lei

Cremă antirid după plajă, 65 lei

Cremă antirid pentru protecție solară FPS 50+, 65 lei

Toate se absorb rapid în piele, fără să lase urme. Nu conțin uleiuri minerale, coloranți sau parabeni. Formule testate sub control dermatologic, depozitate în recipiente de plastic reciclat.

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.