Tudor Chirilă face reclamă la sneakerșii Ecco Cool (video)

Într-un filmuleț recent apărut online, brandul danez de încălțăminte Ecco și Tudor Chirilă apar împreună la plimbare prin București. Video-ul de promovare se numește „Bucureștiul meu cool” și are un singur personaj – Tudor Chirilă, încălțat cu sneakerșii Ecco Cool 2.0, în decorurile din centru: Piaţa Victoriei, Mănăstirea Stavropoleos, Parcul Herăstrău, Teatrul de Comedie, Parcul Grădina Icoanei şi altele.

Filmul realizat face parte din campania de promovare a colecţiei Ecco Cool 2.0. Sneakerşii Ecco Cool 2.0 sunt partenerii perfecţi atât pentru zilele însorite, dar şi cele ploioase, pentru a explora şi admira locuri spectaculoase.

„Pentru mine, locurile pe care le-aţi văzut în filmuleţul ăsta nu sunt spectaculoase prin ele însele, ci mai degrabă prin amintirile care pe mine mă leagă de ele prin asocierile şi conexiunile pe care le fac cu evenimente din viaţa mea recentă sau trecută. Pentru mine Bucureştiul e mai mult decât gropi şi denivelări, sunt locurile astea care mă fac să-mi fie dor de oraşul ăsta când stau plecat mai mult de două săptămâni. Ăsta-i Bucureştiul meu.” spune artistul Tudor Chirilă.

Ecco este oaspete în fiecare ţară în care îşi desfăşoară activitatea şi respectă cultura locală, creând legături reale cu clienţii săi şi inspirându-se de la ei. „Vă invităm să evitaţi aglomeraţia şi să renunţaţi la mijloacele de transport poluante, vă invităm să vă mişcaţi şi să (re)descoperiţi locurile spectaculoase sau dragi sufletului vostru în cel mai confortabil mod cu noua colecţie ECCO COOL 2.0, iar filmul Bucureştiul meu COOL by Tudor Chirilă & ECCO sperăm să vă inspire” spune Victor Tighinean – General Manager ECCO pentru România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia.

Colecţia ECCO COOL 2.0 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online.

Despre ECCO

ECCO este un brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.