Tunsori și culori 2019

Bob-ul lung, scurt, mediu, cu breton sau fără, este vedeta anului. Stiliștii de la Londa Professional îți spun ce tunsori și culori se poartă în 2019.

tunsori și culori 2019

Se știe, coafura este foarte importantă. Felul cum îți porți părul dă indicii importante privind personalitatea ta și preocuparea pentru frumos și modern. Recomandarea stiliștilor e să porți ce îți stă mai bine. În funcție de forma feței și culoarea pielii, aceștia pot decide forma părului care te avantajează. Pentru 2019, ei au decretat: bob-ul cu toate formele lui se potrivește oricui. Versatil, ușor de întreținut și adaptat, bob-ul este tunsoarea anului.

tunsori și culori 2019Sfatul hairstiliștilor Londa Professional

Anul acesta tunsorile cu forme geometrice și părul texturat dau tonul în hairstyling. Astfel, bob-urile simetrice și tunsorile pixie vor fi un must have.

„În linii drepte (pentru a oferi tunsorii greutate) sau texturate, tunsorile bob sunt maleabile, ușor de intreținut și se potrivesc oricui, indiferent de tipul părului sau de fizionomia feței. Fie că optezi pentru pentru un bob lung clasic (Lob), o variantă asimetrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranță coafura momentului” spune Bogdan Mirică, trainer Londa Professional România.

Tunsorile pixie se stilizează extrem de ușor și se adresează deopotrivă persoanelor care își doresc un look natural, cât și celor care vor o tunsoare statement. Astfel, câteva șuvițe intens colorate, o cărare neregulată și un styling mai dezordonat pot scoate la suprafață un spirit rebel.

„Nuanțele de blond pastel sunt vedetele anului 2019, dar cu un plus de culoare”, spune Gabriel Ilie, trainer Londa Professional Romania. „Putem vorbi aici despre culorile vibrante, spre cele intense precum neon-ul, sau de tipul galben, verde, magenta, albastru; nu scoatem din discuție nici culorile naturale, ce oferă părului personalitate doar prin contactul cu vopseaua. Indiferent de culoarea aleasă, aceasta trebuie să fie în armonie atat cu look-ul final cât și cu atitudinea celei care o poartă”,  încheie stilistul.

tunsori și culori 2019

Mila Kunis, Jennifer Lawrence, Dakota Johnson, 2019

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.