Alexia Eram lansează un ruj de buze care îi poartă numele

Cunoscutul brand de cosmetice Melkior lansează noul ruj mat lichid ce poartă marca Alexiei Eram: „Ea a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia, un ruj mat foarte rezistent, cu o formulă excelentă, care nu migrează, nu usucă buzele!”

Numărul fanelor brandului e în continuă creștere, cucerind și segmentul de vârstă 12-18 ani, care își încearcă pentru prima dată forțele și look-ul cu produsele de machiaj. Ale mamei sau chiar ale lor personale, pentru că Melkior se gândește la ele. Și cine să fie persoana cea mai potrivită pentru „inventarea” acestui ruj universal, potrivit oricărei ocazii sau femei, indiferent de vârstă? Ați ghicit. Alexia Eram, fiica Escăi și a lui Alexandru Eram, proprietarii brandului Melkior.

Alexia face legătura între generații

„Vrem să găsim puntea de legătură între generații!”, spun experții Melkior. Și au găsit-o prin Alexia. „I-am propus Alexiei sa realizăm împreună un produs cosmetic care să o reprezinte și pe care să-l poată folosi zilnic. Ne-a răspuns prompt și cu entuziasm. Așa că ei i-a revenit misiunea de a alege textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul…

De ce am ales-o pe Alexia? Pentru ca ea știe cel mai bine ce-și doresc fetele de vârsta ei și la ce visează. Am lăsat-o să dezvolte, de la un capăt la altul, produsul care îi poarta numele, un produs perfect pentru comunitatea ei. Și suntem foarte mulțumiți de ceea ce a creat, de aceea îi spunem FELICITĂRI! și un mare MERSI!

Matte Liquid Lipstick Alexia (ref.12719) e un produs pe care îl folosesc fetele și femeile în fiecare zi, un ruj exceptional. Culoarea este paspartu, exact ce-și doresc ele, un roz superb, care va deveni, cu siguranță, un best seller. Este un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă foarte bine aleasă de Alexia, împreună cu chimiștii Melkior.

Alexia Matte Liquid Lipstick

Alexia, cu părinții, la lansarea rujului care îi poartă numele

Alexia Eram: „Este cel mai tare ruj lichid mat si cel mai rezistent! Sunt fericita ca l-am creat! Poarta-l si tu! MelkiorXAlexia – rujul Made With Love!”

Ce spune Alexia: „Mi se pare foarte cool să am un produs excepțional, cu numele meu! Și cu semnătura mea! Cred că oricine și-ar dori să aibă un produs personalizat. Și, în plus, să fie exact cum vreau eu, culoare, model, design. Este o colaborare unde eu am hotărât exact ce vreau, așa că am contribuit la alegerea modelului, mirosului, culorii, structurii, designului. Și îmi place foarte mult ce am obținut!”

Cum a ales culoarea: „Rozul este culoarea mea preferată și am vrut să împart cu ceilalți un produs în culoarea mea favorită.”

Ce i-a plăcut cel mai mult: „Când am pus produsul în flacon, e o senzație de neegalat. Am fost în fabrică, am stat la mașină și am umplut flaconul. Super tare!”

De ce a ales acest produs și nu altul: „În primul rând, trebuie să spun ca eu nu știu să mă machiez ca un profesionist, de aceea nu aș fi putut să lansez acum un produs pe care nu aș fi știut să-l folosesc corect. De exemplu, un fard de pleoape. Rujul îmi place foarte mult, îl folosesc des, îmi plac la nebunie toate rujurile mate și am vrut să am culoare mea pe care să o port zilnic. Nu toate fetele de 12 – 18 ani știu să se machieze, dar poartă în geantă un ruj potrivit.”

Cum l-ar prezenta unei prietene: „Cel mai tare ruj lichid mat și cel mai rezistent! Sunt fericită că l-am creat! Poartă-l și tu! MelkiorXAlexia – rujul Made With Love!”

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.