Yves Rocher lansează Anti-Âge Global, noua gamă de îngrijire a tenului

Anti-Âge Global, noua gamă de îngrijire a tenului lansată de Yves Rocher, cuprinde creme de zi și de noapte, cremă iluminatoare pentru ochi și concentrat împotriva petelor – adică tot ce ne trebuie pentru a șterge de pe față semnele trecerii timpului. Anti-Âge Global are la bază o formulă inovatoare, care folosește capacitatea excepțională de regenerare a mugurilor de plante, prin biotehnologie vegetală.

Anti-Âge Global noua gamă Yves Rocher

Anti-Âge Global este noua gamă de îngrijire a tenului, lansată de Yves Rocher. Noua formulă are o eficiență sporită, corectează în profunzime semnele înaintării în vârstă, cu grijă pentru piele, dar și pentru planetă. Nu conține uleiuri minerale.

Cercetătorii de la Yves Rocher au reușit să obțină, printr-un proces biotehnologic vegetal brevetat și folosind un singur extract dintr-o plantă selecționată, un ingredient activ inovator: „nectarul vegetal din muguri”. Aceste celule prețioase sunt multiplicate și fragmentate, astfel ca efectele lor să fie asmimilate în mod natural în piele. Specialiștii Yves Rocher spun că acesta are o putere de regenerare foarte mare, asupra celulelor pielii și fibroblastelor.

Ce conține noua gamă Anti-Âge Global:

1. CREMA DE ZI PENTRU REGENERAREA TENULUI

Preț: 159 lei/cutia

2. CONCENTRAT CU ACȚIUNE LOCALĂ ÎMPPOTRIVA PETELOR

Preț: 125 lei/tub

3. CREMA ILUMINATOATE PENTRU OCHI

Preț: 125 lei/tub

4. SER CORECTOR

Ser Corector Anti-Âge Global Yves RocherIdeal pentru ștergerea ridurilor. Serul are o textură  fluidă și hidratantă, ușor de aplicat, cu rezultate excelente, în timp.

Cum: Ia câteva picături de ser , cu ajutorul pipetei cu care e prevăzut flaconul – exact doza potrivită de ser – și aplică-l pe tenul curățat în prealabil, masând ușor.

Rezultate: Ten intens regenerat, cu o textură mai catifelată, mai neted și mai luminos.

Zi după zi ridurile se estompează, crește fermitatea pielii, iar tenul este mai uniform. Rezultatele devin vizibile după o lună de utilizare, când luminozitatea tenului este intensificată cu 111%, după cum ne asigură specialiștii Yves Rocher.

Preț Ser Corector: 185 lei/flaconul

5. CREMA DE NOAPTE PENTRU REGENERAREA ȘI CONFORTUL TENULUI

Anti-Âge Global Crema de noapteMai frumoasă în timp ce dormi. Crema de noapte Anti-Âge Global conține o formulă specială, care acționează pe toată durata nopții. Dimineața te trezești nu doar bine dispusă, dar și cu un ten mai hidratat, neted și luminos.

Are o textură inovatoare, onctuoasă, dar lejeră, pentru confortul absolut al tenului.

Cum: Aplică o cantitate mică de cremă pe față în fiecare seară, prin mișcări de ntetezire, din centru către extremități. Crema se aplică pe ten după demachiere și Serul Corector, din aceeași gamă.

Rezultate: Tenul este revitalizat, încă din prima dimineață. Zi după zi, tenul devine mai ferm și ridurile mai estompate. 80% dintre femei consideră tenul semnificativ mai luminos, după 1 lună de la utilizare.

Preț: 159 lei/cutia

Ambalajele produselor sunt ecologice, contribuind la limitarea impactului asupra mediului înconjurător. Ambalajele cremelor sunt din sticlă reciclabilă și cutii din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil.

Anti-Age Global

Sfatul specialiștilor pentru un ten tânăr, la orice vârstă

  • Hidratează-te! Bea 1,5 – 2 litri de apă pe zi. Apa regenerează țesuturile, menține elasticitatea pielii, întârziindu-i semnele de îmbătrânire.
  • Mânâncă mai multe vitamine și antioxidanți! Cuișoare, cacao, cimbru, pește gras, nuci și ghimbir – nu sunt doar delicioase la gust, dar și un scut împotriva radicalilor liberi.
  • Adoptă un stil de viață sănătos: dormi minim 7 ore pe noapte, adoptă o alimentație echilibrată și fă mișcare!
Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.