Păr frumos și sănătos în 4 pași, cu specialiștii Wella Professionals

Părul frumos și sănătos are nevoie de îngrijiri speciale, ca să fie astfel, spun hairstiliștii Wella Professionals. Mai ales dacă e lung, vopsit și supus diverselor agresiuni ale mediului sau în timpul coafării. Păr cu firul subțiat, țepos și uscat? Aplică cei 4 pași obligatorii pentru refacere, recomandați de specialiști.

păr frumos și sănătos în 4 pașiVopsire. Vopsește-l la salon, cu ajutorul unui specialist. Acesta îți va recomanda și produsele potrivite părului tău, precum un sampon, o mască hrănitoare sau un ulei fortifiant pentru lungimi și vârfuri.

Uscare și stilizare. Ideal cu stylere delicate si performante, care să îl protejeze.

Un păr frumos în 4 pași

Antoaneta Stoican, membră a echipei creative de top hairstiliști Wella Professionals Romania, ne recomandă, ca ritual săptămânal de îngrijire a părului:

  1. Spală-ți părul de câte ori este nevoie, o data, de două ori sau chiar de trei ori pe săptămână.
  2. Aplică o mască: pe tot firul dacă părul este lung, ondulat, des și deshidratat; doar pe lungime și vârfuri, dacă este fin, rar sau se îngrașă repede.
  3. Foloseste un ulei tratament doar pe vârfuri pentru a le hrăni, înainte de a-l usca sau coafa.
  4. Dacă îl coafezi, ai nevoie de seruri sau creme (în funcție de tipul părului), care oferă protecție termică la manevrele de uscare, ondulare sau întindere (cu foenul, peria, placa etc.)

Styling și tratament cu Wella Professionals

  • EIMI cocktail-me, pentru un plus de strălucire și efect anti-frizz

Grație noului ulei-gel din colecția EIMI, te poti bucura de o coafură strălucitoare și rezistentă, în doar câteva secunde.

Cum procedezi: Aplici pe palmă 1-2 pompe de produs, omogenizezi, apoi distribui pe lungimile părului uscat sau umed.

Mai mult efect: EIMI COCKTAIL ME a fost creat pentru a putea fi combinat cu alte produse de styling, fără a-și pierde din calități. Prin urmare, îl poti mixa cu orice spray sau spumă de coafat, înainte sau după uscarea cu foehnul.

EIMI COCKTAIL ME este îmbogățit cu polimeri de silicon pentru mai multa consistență. Se potrivește tuturor tipurilor de păr și nu încarcă. Acesta penetrează instant, în timp ce netezește și oferă efect anti-frizz. Părul devine mai neted si primeste un luciu irezistibil de la prima utilizare, chiar si cel mai uscat.  Preț: 96 lei

Pentru vârfuri mereu sănătoase, tunde-ți părul cam  la 10 – 12 săptămâni

  • SP Sublime Reflection Shimmering Spray, pentru un păr sclipitor

Formula SP Styling învăluie firul de păr, oferindu-i o suprafaţă perfect netedă, astfel încât să reflecte lumina în raze paralele. Iar efectul de strălucire să fie maxim. Inovaţia System Professional Styling constă în îmbinarea excepţională a elementelor şi crearea unor rezultate unice, de cel mai înalt nivel.

SP Sublime Reflection Shimmering SpraySpray pentru luciu (non-aerosol) oferă o strălucire intensă şi, evident, luciu. Este un produs destinat finisării coafurii, cu efect anti-frizz.

Cum îl aplici. Agită bine flaconul înainte de folosire. Apoi pulverizezi o mică cantitate pe părul uscat, de la o distanţă de aproximativ  10-15 cm.

Rezultatul final. O suprafaţă a firului de păr perfect netedă, mult îmbunătăţită, pe care lumina se poate reflecta mai bine, cu un luciu amplificat. Preț: 77 lei

  • Enrich Repairing Mousse, un tratament spumă

Părul este supus multor agresiuni. Fie că vin din mediul înconjurător și nu le putem controla, cum sunt condițiile meteo, fie ca țin de factori chimici sau mecanici precum vopsitul și coafatul, care afectează structura și sănătatea firului de păr.

Poți combate efectele negative generate de agresiunea mediului sau a coafării cu ajutorul Enrich Repairing Mousse, de la Wella Professionals. Acesta este un tratament-spuma pentru regenerarea firului. Spuma cremoasă penetreaza firul de păr, făcându-l mai ușor de descurcat, mai flexibil, moale și hidratat. Distribuie spuma pe părul proaspăt spălat și las-o să acționeze timp de 5 minute, apoi clătește. Cu ajutorul Enrich Repairing Mousse, parul capătă strălucire, elasticitate, un plus de rezistență și de volum. Preț: 60 lei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.