O urgenţă dentară? Acum poţi cere şi un sfat online!

Pentru orice urgenţă dentară, Clinica de Implantologie Lorelei Nasar lansează o platformă online, unde poţi sta de vorbă cu un medic specialist şi afla cât de gravă e urgenţa şi ce trebuie să faci ca să o rezolvi. Deocamdată online, iar de săptămâna viitoare, chiar în clinică!

platforma online pentru o urgenţă dentară

Dinţii noştri nu ştiu că e stare de urgenţă şi fac ce ştiu ei mai bine: uneori se cariază şi dor. Alteori reapar suferinţe mai vechi, lăsate netratate în această perioadă: faţete sau plombe căzute, lucrări decimentate, sau şi mai rău, o infecţie… Toate reprezintă urgenţe medicale dentare. Orice întrebare ai, medicul te poate ajuta – deocamdată cu un sfat online, iar de săptămâna viitoare chiar în clinică!

Dr Nassar Clinica de ImplantologieȘi totuși, cum poate un medic să ajute online un om care se confruntă cu o urgență dentară? Chirurgul implantolog Lorelei Nassar răspunde: ”Putem să identificăm cauza problemei și să indicăm un tratament  sau un remediu. Totodată, în ceea ce privește gradul de periculozitate sau urgență, putem direcționa pacientul.  De săptămâna viitoare, îi vom putem primi la clinică, deoarece am primit echipamentele de sterilizare cerute de catre DSOP și  vom avea deja și avizarea finalizată.”

Iată că această criză nu i-a întrebat de vârstă pe cei care au avut dureri de dinți. Au fost copii, oameni tineri, dar și bunici. Cele mai frecvente cauze ale urgențelor dentare au fost din zona endodonției, chirurgiei și paradontologiei.

Dacă aveți o urgenţă dentară, nu ezitați să alegeți o consultație online la Clinica de Implantologie Lorelei Nasar. Costul unei consultații online este de 50 de lei.

Intraţi pe site-ul Clinicii, daţi click pe Consultaţie Online şi programaţi ziua şi ora consultaţiei, platforma este deja activă. Se activează simultan şi căsuţa de chat, unde puteţi spune pe loc ce vă doare.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.