Vitamina E, soluţia pentru un păr de 10 în sezonul rece

Ştiai că vitamina E este un excelent hidratant pentru piele şi păr? Dacă vrei un păr sănătos şi cu strălucire intensă, poţi să-l hrăneşti cu doze generoase de vitamina E şi ulei de argan, mai ales iarna, când temperaturile negative şi purtatul căciulii usucă părul şi îl deteriorează.

vitamina E pentru par iarna

Daca vrei un păr mătăsos cu reflexe de oglindă chiar și în timpul iernii, alege produse super hidratante, care conţin vitamina E. Aceasta reface nu doar pielea scalpului, dar şi foliculul şi structura firului de păr. Mai ales iarna, când părul are nevoie de îngrijire specială.

1. După spălare, tratează-ţi părul cu un balsam special, hrănitor, cu vitamina E

vitamina E pentru păr, iarnaUn balsam pe bază de vitamina E este Londa Professional Velvet Oil Conditioner. Acest produs este îmbogățit cu vitamina E și ulei de argan. Hidratează părul și reface structura firelor, dându-i un aspect sănătos și strălucitor. Îl aplici pe părul umed, după șamponare și îl lași să acționeze timp de 3 până la 5 minute, apoi îl îndepărtezi clatind părul din plin cu apă caldă.

  1. Ulei hidratant pentru vârfuri

ulei cu vitamina E hidratantă, pentru îngrijirea păruluiUleiul hidratant, aplicat pe vârfuri, poate face minuni, mai ales în cazul firelor despicate. Din aceeași gamă, Velvet Oil, face parte și uleiul cu același nume, de la Londa Professional. Uleiul de argan, est îmbogățit cu vitamina. Are o formula ușoară ce reface structura firului de păr și ii redă strălucirea.

Dacă îți dorești rezultate optime într-un timp scurt, cel mai bine este să aplici uleiul de părul ud, la vârfuri, după fiecare spălare!

Londa Professional Velvet Oil Conditioner – 47 lei

Londa Professional Velvet Oil – 66 lei

Citeşte şi: 3 coafuri în trend şi cum poţi să le faci acasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.