Vitamine și minerale pentru ea și el

Oricât am mânca de sănătos (ceea ce știm că nu e cazul), tot nu avem cum să ne asigurăm necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este concluzia specialiștilor în nutriție, care au stabilit atât elementele de care avem nevoie, cât și valorile nutriționale de referință ale acestora, în funcție de vârstă și sex. Cum ne alegem suplimentul potrivit? Herbalife ne dă o mână de ajutor și lansează Formula 2 Complex de vitamine şi minerale pentru Femei şi Bărbaţi, concepută special pentru ea și el, conform nevoilor nutritive individuale ale fiecăruia.

conf. univ. dr. Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației și Nutriție, membru în Comitetul Consultativ de Nutriție al Herbalife

Există o problemă generală recunoscută la nivel european în ce priveşte consumul zilnic de micronutrienți esențiali. De exemplu, până la 36% dintre bărbați nu au un nivel suficient de vitamina A, în timp ce până la 78% dintre femei nu primesc cantități suficiente de fier. În acest context, Herbalife a reformulat compoziţia produselor sale pentru a satisface necesităţile particulare de micronutrienţi ale fiecărui gen.

„E important să avem un regim alimentar sănătos şi echilibrat, pentru a beneficia de toţi nutrienţii esenţiali. Dar cum puţini dintre noi reuşesc să atingă acest nivel, administrarea de suplimente cu vitamine şi minerale poate reduce probabilitatea apariţiei carenţelor alimentare, îmbunătăţind statusul nutriţional,” a declarat Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție şi membru în Comitetul Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

Înţelegând diferenţele corporale, metabolice şi fiziologice dintre femei şi bărbaţi, Herbalife a dezvoltat cu ajutorul specialiştilor două formule diferite ce furnizează cantitatea optimă de 24 de nutrienţi şi au un aport specific de vitamine şi minerale.

„Sunt bucuros să avem în România aceste două produse care să poată fi integrate în rutina zilnică pentru o nutriţie optimă, 24 de ore din 24. F2 Vitamine şi Minerale pentru Femei şi Bărbaţi este un complex dezvoltat de către experţi în nutriţie şi susţinut de solide dovezi ştiinţifice, având autorizate 71 de menţiuni distincte de nutriţie şi sănătate în conformitate cu legislaţia UE”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România, Moldova şi Ungaria.

Nutriţie 24/24h  – Herbalife F2 Vitamine şi Minerale

Formula 2 Complex de Vitamine şi Minerale pentru Femei contribuie, printre altele, la asigurarea de minerale şi vitamine implicate în reglarea activităţii hormonale, a metabolismului energetic şi menţinerea sănătăţii sistemului osos, părului şi a unghiilor prin aportul de vitamina B6, B12, calciu şi zinc.

Formula 2 Complex de Vitamine şi Minerale pentru Bărbaţi contribuie, printre altele, la asigurarea de minerale şi vitamine implicate în funcţionarea normală a sistemului imunitar, a sistemului muscular, în performanţa mentală şi în reglarea metabolismul energetic, prin aportul de vitaminele A şi C, magneziu, riboflavină şi acid pantotenic.

Încă de la prima oră a dimineţii, complexul de vitamine şi minerale F2 poate fi integrat şi administrat în cadrul programului „Nutriţie Herbalife 24/24 de ore” –  o tabletă pe zi dacă se asociază două shake-uri F1 şi două tablete pe zi dacă se consumă un shake F1 pe zi. Produsul este disponibil în România exclusiv prin intermediul membrilor independenți Herbalife, la preţul de 73 de lei.

De ce  sunt vitaminele şi mineralele importante?

Toate vitaminele şi mineralele esenţiale sunt importante. Cuvântul “esenţial” înseamnă că organismul nostru nu le poate produce pe cont propriu – sau nu le poate produce în cantităţi suficiente – şi, ca urmare, trebuie să le luăm din hrană. Cele 13 vitamine se împart în două grupuri: vitamine liposolubile (A, D, E şi K) şi vitamine hidrosolubile – complexul de vitamine B (tiamina, riboflavina, niacina, acidul pantotenic, vitamina B-6, biotina, folatul, vitamina B-12 şi vitamina C). Mineralele esenţiale şi oligoelementele includ: calciu, crom, cupru, iod, fier, magneziu, mangan, molibden, fosfor, seleniu, sodiu şi zinc.

Suplimentele alimentare cu vitamine şi minerale esenţiale sunt importante atunci când nevoile nutriţionale nu sunt acoperite prin intermediul dietei. Studiile referitoare la diete arată că aportul de micronutrienţi în multe ţări europene este sub nivelul optim, pentru o parte importantă a populaţiei. Printre aceşti nutrienţi se numără vitaminele A, C, D, B12, acidul folic, fierul, calciul, zincul, iodul şi seleniul. Studiile au mai indicat şi faptul că numărul de persoane care primesc un nivel scăzut de micronutrienţi diferă mult de la o ţară la alta, dar şi în interiorul aceleiaşi ţări, iar respectivele diferenţe depind de factori cum ar fi vârsta, genul, statutul socio-economic, educaţia şi stilul de viaţă. Ţinând cont de faptul că multe persoane nu reuşesc să primească aportul zilnic recomandat de vitamine şi minerale, administrarea zilnică a unui supliment alimentar cu vitamine şi minerale oferă garanţia că aceste nevoi sunt acoperite.

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.