Wagner Arte lansează astăzi magazinul online

De-acum puteți admira si cumpăra minunățiile Wagner Arte şi online, pe wagnerarteshop.com.

wagner arte frumoase si povesti

Din tihna atelierului cu aer interbelic din Cotroceni, marca Wagner s-a mutat, cu o parte dintre creații, în spațiul virtual, unde a amenajat și decorat propriul magazin – Wagner Arte.

Irina Wagner: Am adus pe “raft” bijuterii prețioase și colecții “art de la table”, din porțelan pictat manual, dar nu numai atât: în magazinul nostru online, vă întâmpinăm cu drag de frumos, eleganță clasică și inovație.

Toate acestea sunt rezultatul pensulei fine de miniaturist a Anei Wagner, care lucrează alături de artiștii colaboratori ai atelierului şi a Irinei Wagner (sora artistei) ce se ocupă de managementul acestei afaceri de familie.

Petrecerea de lansare a magazinului online are loc azi, la Institute The Cafe, pe Strada Știrbei Vodă 104 si va fi deschisă de Diana Florina Cosmin (Fine Society) si Tuncay Ozturk (Medicine Park).

Parteneri media : Forbes, Elle, radio Gold FM și Gentleman’s Journal.

Parteneri corporate : The Institute, Salvatore Ferragamo, Sephora, The Botanist, Evian, Remy Martin, Cointreau, Jidvei ,Villeroy & Boch, Medicine Park International si Ortogether.

Wagner Arte Frumoase și Povești

Marca ”Wagner Arte Frumoase si Povești” s-a impus pe scena manufacturilor românești prin poveștile așternute pe porțelanuri cu tehnici clasice de pictură manuală. Îmbinarea dintre rigoarea tehnicii handmade – mereu rafinată – și fantezia subiectelor este caracteristica mărcii Wagner Arte.

Toate produsele Wagner Arte sunt realizate manual, piesă cu piesă, cu multă atenție pentru detaliu, porțelanul fiind pictat manual sau decorat prin tehnica decalco. Din acest motiv, fiecare obiect creat în atelierul nostru, chiar dacă face parte dintr-o colecție unitară, va avea propria poveste și amprentă.

În ultimii ani, Wagner Arte a pus accentul pe produsele de lux, handmade și de serie mică, cu un grad mare de rafinament, adevărate piese de colecție, care se pot transmite din generație în generație. Atelierul continuă să producă și obiecte de serie mai mare și la prețuri modice, în tehnica decalco.

Pentru vizite pe îndelete, ceai și cafea, Wagner Arte vă așteaptă în continuare în showroom-ul din București, strada Gheorghe Marinescu nr. 4, etaj 1. Program de vizitare Wagner Arte: luni-vineri, 10.00 – 19.00, sâmbătă 10.00-14.00.

Mai multe despre creatoare, povestea bijuteriilor Wagner, cum s-a dezvoltat afacerea si trenduri in bijuteria contemporana cititi aici: Ana Wagner: „Viața noastră pe pământ e iubire” si aici  Irina Wagner: Românii sunt generoși și oferă cadouri scumpe

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.