Haine și accesorii Cătălin Botezatu exclusiv pentru Kaufland

În prag de sărbători, Kaufland România și Cătălin Botezatu lansează Smart fashion line by Cătălin Botezatu, creată exclusiv pentru magazinele Kaufland, cu noutăți pentru fiecare sezon. Prima colecție este Smart gifts for Christmas, o garderobă capsulă care poate fi un cadou de Crăciun plin de stil, smart, care poartă semnătura celebrului designer.

Linia de haine și accesorii create de Cătălin Botezatu pentru Kaufland România are scopul de a oferi soluții de fashion chic&smart, pentru ca oricine să-și poată completa garderoba. Aceasta ajută, zi de zi, la conceperea unei ținute comode și, totodată, în tendințele modei.

Piesele vestimentare sau accesoriile din colecția Smart gifts for Christmas pot deveni un cadou de Crăciun foarte potrivit sau se pot transforma în ținuta specială de Sărbători. În această colecție se regăsesc pulovere din bumbac 100%, pentru femei sau bărbați, cămăși, tricouri, cardigane, boxeri, slipi, șosete, curele sau portofele din piele naturală. Toate acestea sunt articole de calitate la prețuri accesibile.

Smart fashion line by Cătălin Botezatu ne promite noi colecții capsulă și în sezoanele viitoare, precum Garderoba smart pentru primăvară sau Dress smart for summer.

Cătălin Botezatu cu Ilinca Vandici și Diana Dumitrescu

Foto de final, cu modelele din prezentare

„Trăim în epoca vitezei, totul se desfășoară contracronometru și ritmul cotidian este din ce în ce mai alert. De aceea am conceput aceste colecții capsulă, astfel încât fiecare să își aleagă rapid, zi de zi, ținutele preferate, care pot fi deopotrivă moderne și comode, ușor de asortat și de purtat. Acum, când se apropie sezonul festiv, aceste piese pot îmbogăți garderoba fiecăruia sau pot fi un cadou potrivit pentru cei dragi”, declară Cătălin Botezatu.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu celebrul designer Cătălin Botezatu, ale cărui creații sunt foarte apreciate de clienții noștri. Am construit o colaborare de durată, care va deveni o tradiție. Sunt convins că noua linie Smart fashion line by Cătălin Botezatu, care cuprinde articole de cea mai bună calitate la prețuri accesibile, va fi ea însăși o tendință”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Colecția Smart Fashion Line by Cătălin Botezatu este disponibilă exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland România.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 120 de magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.