Yves Rocher lansează Serul cu hidratare intensă 100 de ore!

Toată lumea a auzit de Hydra Vegetal, gama de hidratare marca Yves Rocher. Compoziția produsului emblematic din gamă a fost reproiectată în jurul ingredientului activ în exclusivitate – Apa Celulară de Edulis, pentru a activa mecanismele biologice ale hidratării pielii pe termen lung. Pentru un rezultat și mai intens încă de la prima aplicare, experții Yves Rocher au întărit acțiunea hidratantă a Serului de hidratare intensă cu un complex patentat de hidratare. Acest complex este rezultatul mai multor luni de muncă, pentru a ajunge la o combinație unică de ingrediente: 2 tipuri de acid hialuronic, cu greutăți moleculare mari și mici, grație acțiunilor lor complementare, cu Aloe Vera și cu ingrediente de origine naturală obiectivate pentru proprietățile lor hidratante. Rezultatul? 100 de ore de hidratare continuă, după o singură aplicare. Serul cu hidratare intensă 100H asigură o eficacitate globală de hidratare, imediată și pe termen lung.

Yver Rocher Ser hidratare intensă

Deshidratarea duce la îmbătrânirea prematură a tenului

Pielea este alcătuită din 70% apă. Această compoziție asigură menținerea sa suplă, moale și tonifiată, precum și capacitatea sa de a-și îndeplini corect funcțiile, în special aceea de barieră împotriva factorilor agresori externi. Zilnic, în mod natural și continuu, aceasta pierde apă prin evaporare: acest lucru se numește pierdere insensibilă de apă. De asemenea, poate pierde apă prin transpirație (în cazul efortului fi zic sau al emoțiilor puternice, de exemplu, pentru a regla temperatura corpului). Sunt activate mai multe mecanisme biologice pentru a menține hidratarea optimă a pielii. Apa este stocată în dermă datorită fixatorilor apei, care sunt prezenți în mod natural în piele și sunt capabili să o capteze. Apoi, este răspândită din dermă în epidermă în funcție de nevoile pielii. În același timp, bariera de piele joacă un rol esențial în limitarea evaporării apei.

Perturbarea mecanismelor de hidratare ale pielii la aceste trei niveluri duce la deshidratarea pielii, ceea ce rezultă în senzații de disconfort și de strângere. În plus, factorii externi de mediu, cum ar fi vântul, poluarea, încălzirea, condițiile climatice, precum și lipsa somnului sau o dietă dezechilibrată contribuie la această deshidratare a pielii.

Prin urmare, toate tipurile de piele pot fi afectate în anumite condiții sau în anumite anotimpuri. Este așadar necesar să întărim mecanismele naturale de hidratare ale pielii.

Ten uscat sau deshidratat?

Pielea uscată este un tip de piele, în timp ce pielea deshidratată este o afecțiune. Aceasta este o piele căreia îi lipsește apa, în timp ce pielea uscată este o piele căreia îi lipsesc lipidele și apa. Ne păstrăm tipul de piele pe toată durata vieții. Fie că este în mod natural uscată, mixtă, normală sau grasă, pielea poate fi deshidratată de agresiunile externe. Este o afecțiune pe termen scurt.

Ten gras și deshidratat?

Da, este posibil. Chiar și tenul gras poate fi adesea deshidratat și are nevoie urgentă de hidratare. Atunci când curățăm în exces pielea, stratul hidrolipidic este slăbit. Capacitatea pielii de a reține apa nu mai este optimă: apare o senzație de disconfort și strângere.

Ten sensibil și deshidratat?

Pielea sensibilă în mod special are o barieră cutanată slăbită, ceea ce o face să reacționeze intens. Prin urmare, este esențial să o hidratăm pentru a-i întări bariera cutanată, pentru a o face mai puternică împotriva factorilor agresori externi.

Secretul hidratării intense, descoperit într-o plantă cu puteri miraculoase

Hidratarea continuă a pielii este o adevărată provocare pentru producătorii de produse dermatocosmetice. În căutarea unei soluții viabile, botaniștii și fitologii Yves Rocher au fost bio-inspirați de o plantă suculentă cu un mecanism remarcabil pentru apă: Edulis. Această plantă are capacitatea de a rezista stresului cauzat de amplasarea pe coastă (în condiții de secetă și un conținut ridicat de sare, care perturbă creșterea multor plante) datorită morfologiei sale particulare. Frunzele sale groase, cu bază triunghiulară, pot stoca o cantitate maximă de apă în celulele lor și o captează în centrul frunzei datorită unei cuticule groase, limitând evaporarea acesteia.

edulis yves rocher

Culturi de edulis, foto: Yves Rocher

Acest mecanism de captare și reținere a apei în frunzele sale este similar cu cel al hidratării pielii și, prin urmare, a determinat cercetătorii noștri în Cosmetică Vegetală să studieze această plantă.

Din anul 2012, Yves Rocher are propriile culturi de Edulis pe terenurile native ale mărcii, în localitatea La Gacilly, din Franța. Agronomii o cultivă în conformitate cu principiile agroecologiei, care armonizează producția de plante cu ecosistemul și cu biodiversitatea locală.

Modelul Yves Rocher de agricultură ecologică și de agroecologie a permis obținerea certificării Uniunii pentru BioComerțul Etic pentru această sursă.

Hidratare intensă cu Apa celulară Edulis

Au fost necesari mai mulți ani de cercetare pentru a crea un activ puternic: Apa celulară de Edulis. Fitochimiștii Yves Rocher au brevetat un proces natural de ecoextracție a plantei proaspete. Planta este extrasă cât mai curând posibil după recoltare, folosind o metodă exclusivă, care integrează 100% procese fi zice fără solvenți, pentru a păstra calitatea ingredientului nostru activ, bogat în molecule ce activează hidratarea.

Biologii Yves Rocher  au demonstrat puterea apei celulare de Edulis. Aceasta are o triplă acțiune hidratantă, care stochează apa în profunzimea tenului*, permite difuzarea acesteia în toate straturile epidermei* și limitează evaporarea ei, pentru o hidratare continuă.

HYDRA VÉGÉTAL, expertiza vegetală pentru hidratarea intensă a tenului

Încă de la crearea sa, marca Yves Rocher s-a preocupat să ofere o gamă de produse din ce în ce mai eficiente, bazate pe expertiza în Cosmetică Vegetală®. Integrată în inima îngrijirii pentru ten Hydra Végétal, Apa Celulară de Edulis are o triplă acțiune de hidratare: stochează apa în inima pielii*, o difuzează în toate straturile epidermei* și limitează evaporarea* pentru o hidratare continuă.

Serul cu hidratare intensă: primul ser care stochează apa în piele, timp de 100 de ore

Compoziția produsului emblematic din gamă a fost reproiectată în jurul ingredientului activ în exclusivitate, Apa Celulară de Edulis, pentru a activa mecanismele biologice ale hidratării pielii pe termen lung.

Pentru un rezultat și mai intens încă de la prima aplicare, acțiunea hidratantă a serului a fost întărită cu un complex patentat de hidratare. Acest complex este rezultatul mai multor luni de muncă, pentru a ajunge la o combinație unică de ingrediente. Experții Yves Rocher au combinat 2 tipuri de acid hialuronic, cu greutăți moleculare mari și mici, grație acțiunilor lor complementare, cu Aloe Vera și cu ingrediente de origine naturală obiectivate pentru proprietățile lor hidratante. Rezultatul: 100 de ore de hidratare continuă, după o singură aplicare.

De la prima aplicare, pielea este hidratată continuu timp de 100 de ore*, proaspătă și confortabilă. După 1 lună, tenul este strălucitor și neted.

Se aplică pe tenul curat dimineața și seara ca un produs singular sau înaintea cremei.

Ambalaje eco-responsabile

Toate produsele Yves Rocher sunt concepute în ambalaje eco-responsabile, iar practicile brandului sunt realizate pentru a reduce drastic producția de deșeuri.

Motto-ul companiei este: „mai puțin plastic și mai puțin ambalaj, pentru mai multă sustenabilitate”. În prezent, recipientele mărcii, cu excepția capacelor și a pompelor, sunt produse din plastic reciclat și reciclabil

  • CARTON CERTIFICAT FSC, PROVENIT DIN PĂDURI GESTIONATE ÎN MOD DURABIL
  • AMBALAJ PE 2 LATURI, CU -41% MAI PUȚIN CARTON*
  • FĂRĂ AMBALAJ DIN PLASTIC
  • AMBALAJ RECICLAT ȘI RECICLABIL

Atle produse din gama HYDRA VÉGÉTAL

GEL-CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE

50 ml / 50 ml

Imediat, tenul este hidratat cu apă. Timp de 48 de ore*, tenul este intens hidratat și revitalizat pentru un efect de luminozitate.

Textură de gel-cremă

Se aplică pe ten dimineața și seara după aplicarea serului.

CEMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE

50 ml

Imediat, tenul este hidratat cu apă. Timp de 48 de ore*, tenul este intens hidratat și revitalizat pentru un efect de luminozitate.

Textură cremă

Se aplică pe ten dimineața și seara după aplicarea serului.

GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR

15 ml

Acest gel proaspăt hidratează și luminează conturulochilor. Pungile de sub ochi par reduse.

Toate produsele se găsesc pe site și în magazine.

Citește și:

Special pentru păr: 8 game noi de îngrijire marca Yves Rocher

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.