Actori din întâmplare

Hollywood-ul i-a făcut celebri, chiar dacă nu și-au dorit de la început asta. Vezi ce meserii aveau înainte de a fi actori și cum au ajuns să fie cunoscuți în toată lumea.

People au défilé de mode "Christian Dior" à ParisCharlize Theron

Charlize s-a născut în Africa de Sud și își dorea să ajungă dansatoare. Ajunsă la New York, a lucrat ca model și a luat lecții de dans, dar a avut probleme cu articulația genunchilor și-a dat seama că nu va mai putea dansa niciodată: ”N-aveam niciun ban în buzunar, nu mai puteam dansa și am intrat în depresie, își amintește ea. Mama i-a propus să se întoarcă acasă, în Africa de Sud, dar Charlize a zburat la Los Angeles. Era într-o bancă pe Bd. Hollywood, încercând să încaseze un cec trimis de mama ei pentru plata chiriei, când a fost remarcată de agentul John Crosby, aflat la coadă la același ghișeu. Charlize s-a înfuriat și a început să strige la funcționarul care refuza să-i dea banii, iar Crosby s-a decis să îi ofere o carte de vizită, o programare la casting și o recomandare la școala de actorie.

Johnny Depp2014 Met Costume Institute Gala - New York City

La 12 ani, a primit în dar o chitară de la mama lui și visa să devină muzician. În liceu a renunțat o vreme la școală pentru a se pregăti în ”cariera” de star rock. La 21 de ani, în timp ce își însoțea un prieten la o audiție, a fost remarcat și rugat să dea o probă pentru rolul iubitului eroinei din clasicul ”Coșmarul de pe strada Elm”. Neașteptat și fără intenție, Johnny a primit rolul lui Glen Lantz, iar restul e istorie.

Pamela Anderson beucht SandvikenPamela Anderson

În vara anului 1989, Pamela se afla în Vancouver, cu prietenii, la un meci din campionatul candian, meci care a făcut-o celebră. Anderson a apărut pe ecranele uriașe ale stadionului, într-un tricou mulat, reclamă la berea Labbat, stârnind valuri entuziaste de aprobare și a fost apoi escortată pe teren de echipa de PR, în aplauzele admirative ale asistenței. Prietenul ei fotograf a făcut un poster cu ea la eveniment și Pamela a devenit o figură cunoscută pentru comunitate și subiect pentru ediția din octombrie a revistei Playboy.

Harrison Fordharrison ford

După mai multe eșecuri în roluri minore la Hollywood, Ford s-a apucat de tâmplărie ca să-și poată susține familia. George Lucas l-a angajat să-i construiască acasă câteva dulapuri și i-a dat și un rol în filmul ”American Grafitti”, care s-a dovedit apoi un moment crucial în cariera lui de star la Hollywood.

Comic-Con International 2014 - 'The Hobbit' Press LineEvangeline Lilly

Lilly a avut mai multe slujbe înainte de cea de actorie, inclusiv ca stewardesă, dar într-o zi norocoasă a fost descoperită pe străzile din Kelowna (Canada), de un agent de modelling. Acesta i-a dat o carte de vizită și, deși la început Lilly a respins ideea de model sau actriță, s-a răzgândit când a văzut câți bani poate să facă din asta. A acceptat mai multe roluri ca să-și poată plăti studiile și curând a aterizat în ”Lost”.

Will Smith'Men In Black 3' New York Premiere

Will Smith era deja un nume în rap, când într-o zi, pe drumul către un eveniment sportiv, a oprit într-o parcare să ceară relații despre cum poate ajunge la evenimentul cu pricina. Persoana care s-a oferit să i le dea era întâmplător chiar Benny Medina, vice președinte la Warner Brothers, care s-a gândit că Smith ar fi perfect pentru rolul principal în noul serial tv ”The Fresh Prince of Bel-Air”.

Foto: © Hepta

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.