Aloe Vera, o băutură excelentă și un gel răcoritor

O hidratare bună înseamnă frumusețe și sănătate. Deshidratarea duce la  oboseală, crampe musculare, cearcăne, acnee și uneori probleme grave de sănătate. Știm că un aport suficient de apă înseamnă un tonus mai bun și un ten mai frumos și mai tânăr. Ce nu știm este că planta de Aloe Vera este și un excelent hidratant. De-acum și în produsele Herbalife Nutrition.

hidratare herbalife cu aloe vera

Aloe Vera este o plantă cu multiple utilizări medicale și cosmetice. Este recunoscută pentru proprietățile antiinflamatoare, de refacere a țesuturilor și de stimulare a imunității.

Hidratare din interior

Încearcă Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera, de la Herbalife. Aceasta este preparată din sucul purificat de aloe vera și este o alternativă delicioasă și sănătoasă la băuturile carbogazoase bogate în zahăr și/sau coloranți. Adăugați Concentrat Herbal Aloe Vera în apă sau orice băutură rece și veți obține o combinație răcoritoare și hidratantă, cu aromă de citrice. Preț Concentrat Herbal Aloe: 118 lei.

Hidratare din exterior

Gelul calmant Herbal Aloe are o textură ușoară, îmbogățită cu Aloe Vera. Hidratează pielea, calmează iritațiile, fiind un excelent adjuvant în tratamentul pielii uscate sau iritate, inclusiv după expunerile la soare. Face parte dintr-o gamă de produse de nutriție externă inspirate de natură, fără parabeni sau sulfați, cu un parfum delicat și proprietăți excelente de hidratare. Preț Soothing Gel cu Aloe Vera: 42 lei

Simptome ale deshidratării

Știai că 75% din țesutul creierului nostru este compus din apă? Dacă nu te simți în formă maximă, una din cauze ar putea fi deshidratarea. Mai ales în anotimpul cald, când pierdem mai multă apă prin transpirație decât iarna. Iată și câteva dintre simptomele deshidratării:

  • Cearcăne, riduri, pungi sub ochi: Pielea din jurul ochilor este mai delicată decât în rest, pentru că are mai puține glande sebacee și un număr mai mic de fibre de colagen și elastină. De aceea este și zona care reacționează imediat la o hidratare insuficientă.
  • Acnee, ten iritat. Acneea și iritațiile pot fi semnul unei eliminări dificile a reziduurilor din organism. Hidratarea corectă ajută la eliminarea acestora, motiv pentru care medicii recomandă un aport de lichide suficient. Chiar personalizat, dacă e posibil, adaptat greutății corporale și stilului de viață fiecăruia. 8 pahare de apă pot fi un început bun.
  • Oboseală, crampe musculare. Dacă nu consumi o cantitate suficientă de lichide, supui organismul unui stres oxidativ suplimentar, când corpul își pierde rezistența la efort, iar musculatura și articulațiile au de suferit.
  • Creștere în greutate, plus probleme digestive și renale. Da, ai citit bine, apa slăbește, lipsa ei ne îmbolnăvește – Vezi cum aici: Deshidratarea ne îngrașă și îmbolnăvește.

 

 

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.