Ana Wagner Mysterious Garden şi paradisul din interior

“Mysterious Garden” este noua colecţie de porţelanuri semnată de Ana Wagner: “Cu toții avem nevoie de o grădină a noastră. Fie ca este imaginară, purtată in suflet, fie ca o deținem fizic. Este sursa la care avem nevoie să ne conectăm mereu”.

Ana Wagner colecţie Mysterious Garden

Din antichitate și până în zilele noastre, Grădina a reprezentat un mic Paradis. Formal, este un loc de cele mai multe ori închis sau, mai bine spus, mărginit de ziduri sau de vegetație. Un loc în care, de când e lumea, copiii, odată cu plantele, au crescut și s-au jucat, au descoperit lumea sau în care oamenii mari și-au povestit viețile și secretele, au meditat, au petrecut și s-au veselit.

Grădina este un loc al bucuriei, al meditației, al regăsirii cu natura la tine acasă. Japonezii numesc aceste locuri necesare sufletului “grădini de buzunar”. Ei se mulțumesc sa aibă lângă casă chiar și un petic de gradină de 1m-2m pătrați. Restul metrilor pătrați îi poartă în suflet

“Mysterious garden” din noua mea colecție de porțelanuri simbolizează “grădina” din interior, grădina mărginită de noi înșine. Este un “Hortus Conclusus” ca Paradis al sufletului nostru, cu o imagistică suprarealistă tipică visărilor mele plastice.   

Ana Wagner Colecţie Crăciun 2020

“A Vintage Christmas”

Obiecte decorative pentru pomul de Craciun, pline de farmec inspirate de vremuri tihnite de alta data. Prospetimea decorului precum si simbolurile pozitive, aurul, fac din jucariile de brad o adevarata bijuterie.

“Fantastic Landscape with Palm Tree”

Este reluata o colectie mai veche, “Dealuri in alb si negru” insa de data aceasta decorul este insotit de mesaje pozitive incarcate de energia creatoare a artistei Ana Wagner. Palmierul este simbol al vietii, fertilitatii si al luminii.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.