Anca Bucur la campionatul mondial Fitness America 2016 din acest weekend

Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2016 și câștigătoare a 4 titluri mondiale în lumea fitness-ului, participă în weekendul acesta (18 – 19 noiembrie) la Campionatul Mondial  “Fitness America 2016” din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului mondial. Pregătirea sportivă a campioanei este susținută de Herbalife.

„Fitness-ul este un sport care mă scoate din zona de confort şi mă lasă să mă exprim liber. După o pregătire intensă sunt gata de competiţie, sunt gata sa îmi confirm valoarea indiferent de valoarea trofeului pe care-l voi obţine. Într-o competiţie orice e posibil, asa ca sunt pregătită să îmi “joc cartea” fără presiunea trofeelor deja câştigate”, a declarat Anca Bucur.

anca-bucur-miss-fitness-universe-2016

“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiții de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenți de top din industria dinamică a fitness-ului. Anca Bucur participă la categoria Profesioniști, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.

„Mă simt în formă. Am muncit foarte mult în ultimele luni. A fost o perioadă în care m-am antrenat intens, pe lângă clasele pe care le-am predat zi de zi ca instructor de aerobic. La toate acestea am adaugat nutriția Herbalife pentru a îmbunătăți nivelul de pregatire și performanță. Pe lângă discilplina și munca din spatele antrenamentelor, am câteva ingrediente secrete: pasiune pentru ceea ce fac, entuziasm, bucurie și, cel mai important, suportul oamenilor din jurul meu!. Sunt pe scena pentru act. Pentru moment. Pentru mine momentul este important. ..momentul si pasiunea!”, a mai adăugat Anca înainte de plecarea către Las Vegas

Alături de alţi atleţi de top ai industriei de fitness inernaţionale, Anca va concura în cadrul a trei probe:

Proba I : Exerciţiul de Fitness care urmăreşte coregrafia excelentă, elementele de dificultate și partea de spectacol

Proba II : Costumul de baie care pune în valoare şi potenţează fumuseţea naturală a concurenţilor

Proba III: Interviul prin care atleţii ţin un scurt discurs inspiraţional.

Anca se află la a-16-a participare la concursurile de Fitness din America şi deţine 4 titluri mondiale şi numeroase alte trofee de podium, internaţionale.

Later Edit:

Anca Bucur din nou pe podium!

Anca Bucur premiul 3

Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, a urcat pe podium weekend-ul acesta, ocupând locul III la categoria Profesionişti în cadrul  „Fitness America 2016“ din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitness-ului la nivel mondial.

Anca Bucur Fitness America Championship” 2016„Sunt foarte recunoscătoare pentru toată această experienţă şi pentru omul care am devenit datorită acestei competiţii! Este o binecuvântare fiecare moment petrecut aici. Este o pasiune pe care o am pentru performanţă şi sport, iar determinarea mea, mi-a adus si rezultate notabile. Sunt fericită să pot face ceea ce îmi place şi mai mult, sunt recunoscătoare să fiu propriul antrenor. Este un factor important în cariera unui sportiv – să faci cât trebuie şi când trebuie. Indiferent de trofeul obţinut, pentru mine scopul a fost mereu “să fiu cea mai bună versiune a mea. Mulţumesc celor de acasă care m-au susţinut! a declarat Anca Bucur

“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiții de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenți de top din industria dinamică a fitness-ului. Anca Bucur a participat la categoria Profesioniști, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.

Herbalife colaborează din 2014 cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete de nutriţie personalizată pentru activitatea sa sportivă.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.