Angloville lansează un program pentru juniori

2La noi, engleza s-a născut la sat. Mai precis în Angloville, primul sat din România unde locuiești și înveți să vorbești englezește. Angloville lansează un program pentru juniori, în cadrul căruia tinerii pot învăța mai ușor să vorbească fluent engleza.

Programul se adresează adolescenților (vârste între 12 și 19 ani) care au cunostinte de baza de limba engleza si doresc sa-si imbunatateasca fluența, sa se pregateasca pentru examinarea orala de la Bacalaureat sau alte teste și pentru studii in afara țării.

3

Timp de o saptamana, tinerii inving barierele de exprimare în limba engleză în cele 70 de ore petrecute în compania vorbitorilor nativi absolvenți ai universităților de top din Anglia, USA, Irlanda, Australia si Canada. Modelul de învățare folosit este de origine anglo-saxona bazat pe însușirea limbii prin practică și schimb cultural într-un mod creativ si distractiv.

În 7 zile, tinerii se familiarizează cu aspecte diferite ale culturii anglo-saxone din întrega lume, adunate laolaltă și se pregătesc pentru susținerea examinărilor orale (Bacalaureat, Admitere la Facultate) și pentru studii în afara țării.

Locuiesc într-un sat din România, dar e ca și cum ar locui în străinătate!

Află mai multe detalii (prețuri, perioade) ca și detalii despre noi programe în pregătire pe http://angloville.ro/program/preturi-satul-englez-junior/

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou