AVON lansează Barometrul culorilor de păr estivale

Dacă ești la mare zilele astea, nu rata standul AVON deschis în Gara Constanța, în fiecare weekend, până pe 12 august. Poți să te delectezi cu noutățile Avon, să afli ce culori de păr se mai poartă vara asta pe litoral și să primești cadouri produse pentru îngrijirea părului în sezonul estival.

BRB Sunt la mare. Câte B(londe), R(oșcate) și B(runete) crezi că sunt pe litoralul românesc? AVON îți rezolvă dilema

AVON specialistul în îngrijirea părului a lansat în Gara Constanța BRB Sunt la mare, un recensământ al B(runetelor), R(oșcatelor) și B(londelor) de pe litoralul românesc.

  • Până acum, cele mai multe dintre femeile care au venit la mare și au trecut prin Gara Constanța în weekend-urile 13 – 14 și 20 – 21 iulie au fost brunete: 43% , față de 41% blonde și 16%, roșcate, conform unui chestionar realizat de AVON în cadrul campaniei BRB Sunt la mare.
  • În primul weekend de BRB Sunt la mare sute de femei au completat chestionarul și au plecat cu premii din Gara Constanța. Potrivit calculelor ,,salvamarilor” și chestionarelor strânse, în weekendul 13 – 14 iulie, dintre femeile venite pe litoralul românesc, 55% au fost brunete, 28%, blonde și 17%, roșcate.  În weekendul 20 – 21 iulie se pare că dintre femeile sosite la mare cu trenul la Constanța, cele mai multe au fost blonde: 44%, iar 41% au fost brunete și 15%, roșcate.
  • Orice doamnă sau domnișoară care vine cu trenul în Constanța în weekendurile următoare poate câștiga un produs de îngrijire a părului pe durata verii.

În fiecare weekend până la jumătatea lunii august (11 – 12 august), „salvamarii” de la standul AVON din Gara Constanța vor avea grijă să noteze și să documenteze culorile de păr ale doamnelor și domnișoarelor care vin la mare – și să ofere premii pentru îngrijirea părului pe timpul verii. Scopul acestui recensamânt este stabilirea trendurilor de culoare din coafurile româncelor, în sezonul estival.

Pe lângă recensământul B(runetelor), R(oșcatelor) și B(londelor) de pe litoralul românesc, AVON realizează și un quizz prin care stabilește cele mai haioase preferințe estivale pe litoral, în funcție de culoarea părului. Rezultatele vor fi publicate la finalul verii, când vom afla cine merge mai des la mare cu iubitul și cine cu prietenii/prietenele, cine preferă un costum de baie în două piese, unde preferă să se cazeze sau cine alege la plajă șezlongul sau prosopul.

Numărătoarea continuă, iar AVON va publica barometrul actualizat în fiecare zi de luni pe pagina de facebook AVONSpace. La finalul acestui recensământ, după data de 12 august, vor fi anunțate rezultatele finale ale chestionarului.

Și cum AVON îți stă alături toată vara, din peisaj nu puteau lipsi premiile! Pe toată durata BRB Sunt la mare, orice femeie care vizitează standul AVON și își declară culoarea părului, primește un cadou: poate participa la Roata Norocului, unde câștigă pe loc produse AVON de îngrijire a părului sau poate intra în cursa pentru Marele premiu al campaniei, dacă face poză și dă tag @avonspace pe Facebook.

Câștigătoarea Marelui Premiu va fi desemnată prin tragere la sorți, iar în perioada 13 – 17 august, AVON îi va spune sus și tare numele și pe Facebook și pe Instagram.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 20 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și oportunitate de carieră femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.