Șampon concentrat Yves Rocher I Love My Planet

Yves Rocher a lansat primul Șampon concentrat din gama I Love My Planet. Șamponul concentrat de la Yves Rocher cuprinde într-un flacon mititel o grijă mare pentru părul nostru, dar și pentru mediul înconjurător. Noul șampon asociază îngrijirea părului cu respectul pentru planetă.

șampon concentrat Yves Rocher I Love My Planet

I Love My Planet, cu date și fapte:

  • 2009 Yves Rocher lansează Șamponul pentru strălucire, primul produs I Love My Planet
  • 2017 Yves Rocher lansează primul Gel de duș concentrat din aceeași gamă. Noul flacon de 100 ml oferă un număr egal de 40 de utilizări ca și gelul de duș clasic, de 400 ml. Un recipient mai mic înseamnă o cantitate redusă de plastic – mai precis cu 50% mai puțin plastic poluant pentru mediu. Dar și mai puține emisii de gaze cu efect de seră, datorită formulei inovatoare și a capsulei de tip valvă integrată. Gelul de duș concentrat a înregistrat un adevărat succes: 1,5 milioane de geluri vândute în primele 6 luni de la lansare!
  • 2018 Încurajată de succesul gelului de duș concentrat, echipa Yves Rocher lansează primul Șampon concentrat ce respectă planeta: mai mic, mai concentrat, mai eficient, mai responsabil cu mediul în care trăim.

De ce Șampon Concentrat de la Yves Rocher, gama I Love My Planet

  1. Formula noului șampon este ușor biodegradabilă, are 98% din ingrediente de origine naturală și o bază de curățare de origine vegetală.
  2. Flaconul are cu 39% mai puțin plastic decât cel de 300 ml, al Șamponului pentru strălucire I Love My Planet și este 100% reciclabil.
  3. O singură apăsare a flaconului înseamnă o picătură de șampon,  suficientă pentru o șamponare. Rezultatul? Flaconul cel mititel cu șampon concentrat Yves Rocher este suficient pentru 30 de șamponări, exact ca și șamponul mare. Tu ce alegi?

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.