Melkior Fluo nuanțe fluorescente pentru o manichiură în tendințe

Sunt fascinante, seducătoare și în tendințe. Nuanțele fluorescente atrag privirile și dau nota acestei veri. Melkior urmează trendurile și lansează noile nuanțe fluo pentru o manichiură veselă, de sezon.

melkior fluo vara 2018

În acest sezon, nuanțele fluo sunt în mare vogă. Le vezi pretutindeni: în revistele de fashion, pe podiumurile de modă și în blogurile pasionatelor de manichiură din întreaga lume.

Poartă-le pe unghii pentru o manichiura veselă și plină de culoare. Vara este despre distracție, soare, vacanțe și deplină libertate în alegeri, stiluri și culori. Dă viață ținutelor tale folosind o ojă senzațională, care să descrie perfect vibe-ul acestui sezon.

Fluo is back!

Culorile neon au marcat moda și stilul boem al anilor `80, dar revin spectaculos în vara 2018, când sunt din nou în tendințe. Oranjul e noul roz, iar tonurile fluorescente de fuchsia, roz bombon și verde tare au acaparat podiumurile și gusturile.

Acum și pe unghii, de ce să nu le încerci? Bucură-te de vibrațiile optimiste ale nuanțelor Melkior Fluo. Ai la dispoziție 5 nuanțe nou-nouțe, una mai fascinantă și vibrantă decât alta. Nu-i așa că nu-ți poți lua ochii de la ele? Toate sunt disponibile în sticluțe mici și mari, de 4,5 ml si 15 ml:

  • Fluo Yellow (ref 21186, 21791),
  • Fluo Green (ref 21187, 21792)
  • Fluo Orange (ref 21188, 21793)
  • Fluo Coral (ref 21189, 21794)
  • Fluo Pink (ref 21190, 21795 )

Ojele Fluo Melkior sunt extrem de rezistente, asigurând o acoperire foarte bună și uscare rapidă.

Cum se aplică: Degresează unghia foarte bine cu un Degresant, aplică Sticky Base Coat pentru protecția unghiei, apoi oja Melkior, în două straturi. Urmează un Top Coat pentru a accentua luciul și a da rezistență ojei; top coat-ul poate fi lucios, mat, stralucitor sau cu efect de gel. La final, aplică Acceleratorul de uscare pentru a grăbi uscarea.

Sfat: după fiecare aplicare așteaptă un minut, iar în cazul unor unghii exfoliate, curăță foarte bine zona exfoliată.

Pentru o manichiură spectaculoasă, încearcă noile nuanțe de ojă Melkior!

www.melkior.ro

Oja Fluo Melkior 15 ml – Pret 29 lei

Oja Fluo Melkior 4,5 ml – Pret 9,90 lei

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.