Belcanto „The Luciano Pavarotti Heritage” – în octombrie, la București

Asociația AMICI DELLA MUSICA și MTIME Entertainement aduc BELCANTO la Sala Palatului din București, pe 22 octombrie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din România, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

Fundația „Luciano Pavarotti”, în colaborare cu “ArsLab/Sinfonica”, a concretizat ideea într-un spectacol de înaltă clasă, ce poartă în întreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini și instrumentiști, pentru a face cunoscută „moștenirea lui Luciano Pavarotti “- The Luciano Pavarotti Heritage”.

BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti , dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze.

BELCANTO este gândit ca un musical-tribut stilului „belcanto”,  în care diferite forme muzicale depășesc barierele temporale și spațiale. Conceput pe mai multe teme, spectacolul marchează evoluția acestui stil în Italia și în lume. Publicul va fi condus într-o calatorie imaginară, din Florența lui Lorenzo de Medici și Veneția lui Claudio Monteverdi, până la Londra lui Freddy Mercury, trecând prin creațiile marilor compozitori de operă (Verdi și Puccini), operetele austriece si franceze, musical-urile americane și succesele pop și rock europene.

Regia artistică a spectacolului a fost încredințată lui Franco Dragone, cel care a realizat și primele zece spectacole „Cirque du Soleil”, show-ul Celine Dion in Las Vegas, precum și spectacolele de la Lido (Paris) și multe altele.

Conceptul de spectacol, gândirea regizorală și artistică, talentul incontestabil al interpreților, scenografia, costumele – fac din BELCANTO, „The Luciano Pavarotti Heritage” o excepțională oportunitate pentru spectator să trăiască o experiență intensă și emoționantă cu bucuria descoperirii (sau revederii) celor mai apreciate momente de creativitate artistică din istoria muzicii.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, www.eventim.rowww.bilete.ro,www.vindbilete.ro, www.blt.ro și în oficiile Poșta Română, magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, magazinele Germanos și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.