Căsătoriți de părinți sezonul 2 începe de Ziua îndrăgostiților

Căsătoriţi de părinţi (show-ul serial de la TLC în care părinţii aleg un partener de viaţă pentru copiii lor) a ajuns la cel de-al doilea sezon – în premieră, chiar de Ziua Îndrăgostiților. În sezonul anterior am avut parte de câteva finaluri neașteptate, inclusiv despărţirea unor cupluri şi decizia surprinzătoare a altora de a se căsători. De data asta, aflăm poveștile a altor patru tineri singuri: Tahnee, Devin, Marissa şi Coco.

Căsătoriți de părinți sezonul 2

Proaspăt căsătoriții Bethany și Billy, la masa mirilor

Tahnee nu e sigură de ce e încă singură la 30 de ani, însă caută un bărbat “înalt, brunet şi arătos” fiindcă a încercat orice altceva ca să cunoască un posibil partener. Acum e gata să meargă pe încredere, aruncându-se în necunoscut.

Devin pare să fie unicul participant de sex masculin din acest sezon al seriei. Este surprinzător de tânăr, căci are doar 26 de ani. Spune că a avut partea lui de distracţii, dar acum, că prietenii lui încep să se aşeze la casa lor, a ajuns la concluzia că asta ar trebui să facă şi el. A fost ales la un moment dat ca membru al echipei de fotbal american Buffalo Bills, dar s-a accidentat. Recunoaşte că a fost răsfăţat de mama lui şi e în mod clar “băiatul mamei”. Ca urmare, e convins că mama o să-i aleagă “o fată bună”. Deşi i se spune că e un seducător, nu e de acord. Admite însă că fetele care au nevoie de prea multă afecţiune îl pun pe fugă.

Categoric, încrederea este o trăsătură puternică pentru următoarea participantă, Marissa, care lucrează în marketing şi are multe păreri foarte ferme. Inclusiv ideea că ea întruchipează “tot ce şi-ar putea dori un bărbat”. Spune că e dispusă să gătească şi să facă şi curăţenie pentru soţiorul ei, dar numai dacă nu trebuie să meargă la serviciu. Consideră că ar avea noroc dacă s-ar mărita cu un tip ca tatăl ei.

Ce noi drame se vor mai derula deci în acest sezon din seria Căsătoriţi de părinţi?…

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.