Cea mai bună cină de Crăciun la TLC și Discovery

Din 30 noiembrie la TLC vezi premiera emisiunii Cea mai bună cină de Crăciun, un program culinar găzduit de chefi din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia, cu meniuri speciale pentru sărbătorile de iarnă.

Un episod are 30 de minute și ca gazdă unul dintre cei 4 chefi: Foa din România, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria şi chef Nenad Gladic din Serbia. Fiecare dintre ei prezintă pas cu pas câte două reţete tradiţionale și încă un fel de mâncare gata pregătit din meniul de sărbători specific fiecărei țări în parte.

Cea mai bună cină de Crăciun

Cei 4 Chefi gazdele emisiunii Cea mai bună cină de Crăciun

Seria Cea mai bună cină de Crăciun va fi difuzată pe TLC în fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând din 30 noiembrie, apoi în reluare, în varianta integrală, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20.00.

Ada Roseti, Director de Programe, Discovery Europa Centrală şi de Est: „Ideea programului reflectă prezența TLC în regiune. Există programe pe teme culinare locale sau  internaţionale, însă nu şi regionale. Ştim ce se întâmplă în bucătăria noastră, ştim ce se întâmplă în bucătăriile chef-ilor deveniţi vedete internaţionale, dar nu ştim ce gătesc vecinii noştri. Şi cred că e fascinant să descoperim asemănările şi diferenţele dintre bucătăriile din regiunea noastră. Crăciunul reprezintă un moment excelent pentru o discuţie despre bucatele tradiţionale din România, Ungaria, Bulgaria şi Serbia. E o idee simplă şi tihnită, care se potriveşte de minune cu programul TLC din perioada sărbătorilor de iarnă.”

Unul câte unul, cei patru chefi din Ungaria, România, Bulgaria şi Serbia vor păși sub lumina reflectoarelor, folosindu-şi ustensilele, imaginaţia şi câteva reţete locale pentru a găti două, trei feluri de mâncare apetisante pentru Crăciun, în timp ce ceilalţi trei urmăresc, comentează şi, în cele din urmă, gustă din produsele finale.

Programul va fi promovat prin intermediul unui microsite ce va include toate reţetele  și unde telespectatorii îşi vor putea vota reţeta preferată de Crăciun.

Cea mai bună cină de Crăciun este un program produs pentru Discovery Networks International de Paprika Latino România. Pentru Discovery Networks International, Charlotte Reid şi Ada Roseti sunt producătorii executivi. Adrian Boroș este producătorul executiv pentru Paprika Latino România, iar Ioana Maximilian este producător executiv independent.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.