(P) Twinings lansează amestecuri noi de ceai verde

Ceaiul verde este una dintre cele mai cunoscute băuturi din Japonia și China, iar consumul acestuia datează de mai bine de 4000 de ani! În Occident, marca cea mai cunoscută de ceai este Twinings, acum în amestecuri noi, revigorante, aromate și exotice.

ceaiul-verde-in-arome-noi

În Occident ceaiul verde a câștigat o notorietate destul de mare, mai ales în ultima perioadă, datorită multiplelor beneficii pe care le are asupra sănătății, prin aportul de antioxidanți și flavonoizi, prin gustul său răcoritor, dar și în combinații cu alte arome.

Ceaiul verde este obținut din frunzele de ceai proaspăt culese și puse la uscat pentru timp scurt. În peste 300 de ani de căutari, brandul a reușit să descopere cele mai bune amestecuri și să lanseze un sortiment exotic de ceaiuri verzi.

Pentru Twinings, frunzele de ceai sunt selectate din gradinile de ceai din toată lumea, printr-un proces urmărit atent și conform normelor maeștrilor ceaiului. Twinings nu face doar cel mai aromat și revigorant ceai verde din lume, dar și-a lasat creativitatea să obțină cele mai sofisticate amestecuri!

twinings ceai verde combinatii noiGama Green Tea Twinings și Pure Green Tea conțin: Green Tea & Lemon, Green Tea Lemon & Honey, GreenTea & Mint, Green Tea & Jasmine, Green Tea & Forest Fruits, Green Tea & Pineapple and Grapefrut – energizant, plin de savoare. Natural şi plin de antioxidanţi cu un gust delicat şi o culoare subtilă vă creează starea activă necesară începerii unei noi zile.

Asiaticii cred în proprietățile medicinale ale ceaiului verde și folosesc aeastă băutură din vremuri stravechi pentru a trata o serie de afecțiuni, de la durerile de cap și până la depresie. În medicina tradiționala chineză ceaiul verde este folosit ca remediu natural de cel puțin 4000 de ani. Ceaiul verde este recunoscut in toata lumea pentru efectul de reducere a colesterolului și întărirea sistemului imunitar, atunci cand este introdus in dieta zilnica.

Twinings se numără printre primele companii britanice care introduc şi popularizează ceaiul în piaţa din Anglia, în anul 1706, ca mai apoi să exporte către Europa şi America. In cei 300 de ani de existenţă, Twinings devine o marcă reprezentativă a Angliei. De 170 de ani Twinings este furnizorul oficial al Casei Regale Engleze. R.Twinings & Co a fost prima companie care exporta ceai, iar astăzi brandul este comercializat în 115 ţări și în aproape 200 de variante de ceai – ceai negru, ceai verde, ceai alb, ceaiuri aromatizate şi infuzii.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou