Cel mai bun roman pentru copii e acum în librării

Editura RAO anunță lansarea cărții „Cerneală și stele”, cel mai bun roman pentru copii al anului, recent premiat cu prestigiosul Waterstones Children’s Book 2017. „Cerneală și stele” este romanul de debut al autoarei britanice Kiran Millwood Hargrave, o poveste perfectă pentru iubitorii de magie de orice vârstă.

O poveste perfectă pentru iubitorii de magie…

Cerneală și stele - Cel mai bun roman pentru copii Sprinţarei Isabella i s-a interzis să părăsească insula natală, aşa că îşi petrece timpul visând la tărâmurile despre care tatăl ei, un cartograf faimos, i-a povestit de atâtea ori. Atunci când prietena ei cea mai dragă dispare în „Tărâmurile uitate“, Isabella se oferă să o caute. Doar ştie să citească hărţile, indiferent cât de elaborate ar fi, poate să se ghideze după stele şi e mai mult decât dornică să plece într-o aventură. Lumea de dincolo de zidurile oraşului însă e plină de pericole, iar un demon de foc îi dă bătăi de cap aşa cum nu îşi imagina. Curând, Isabella realizează că nu trebuie doar să îşi găsească prietena, ci şi să salveze insula. Oare va face faţă provocării?

Despre carte:
„Millwood Hargrave este un nume de care vom mai auzi.
Ideile ei sunt originale, iar imaginaţia de care dă dovadă,
impresionantă“ The Times
„Mit, magie, monștri, ce mi-aș putea dori mai mult?“ Lucy
Saxon
„O bijuterie de carte, la fel de vie și de reală precum hărțile din interior. Este un clasic în devenire.“ Melinda Salisbury

Autoarea de cărți pentru copii Frances Hardinge (stanga) și Kiran Millwood Hargrave, la lansarea romanului „The Girl of Ink and Stars” (Chicken House), mai 2016. Foto: The Book Seller http://www.thebookseller.com/news/pictures-week-328504

Despre autoare:
Kiran Millwood Hargrave adoră să scrie, indiferent că este vorba despre poezii, romane sau piese de teatru. Tânăra autoare se poate lăuda cu un masterat în scriere creativă la Oxford University. „Cerneală și stele” este romanul ei de debut, o carte perfectă pentru iubitorii de magie. Volum proaspăt premiat cu prestigiosul Waterstones Children’s Book 2017.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.