4,536

Ciprian Bălănescu câștigă a patra oară consecutiv campionatul național de triatlon

Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la triatlon și duatlon olimpic, a câștigat pentru a patra oară consecutiv Campionatul Național de Cross Triatlon, desfășurat zilele trecute în premieră la Târgu Mureș în cadrul XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triatlon. Atletul este sponsorizat Herbalife Nutrition.

Ciprian Bălănescu Campionatul Național de Cross Triatlon, desfășurat zilele trecute în premieră la Târgu Mureș în cadrul XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triatlon.

Ciprian Bălănescu, la linia de sosire. Campionatul Național de Cross Triatlon s-a desfășurat zilele trecute în premieră la Târgu Mureș, în cadrul XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triatlon. Foto: Cristina Ganj

Ciprian Bălănescu: „Am reușit să câștig pentru al patrulea an consecutiv această competiție, însă titlul de anul acesta este unul special pentru că l-am câștigat în noua mea calitate, aceea de tătic. Urmează o perioadă de relaxare, apoi voi fi prezent la Tulcea, pe 24 august, la Campionatul Național de triatlon pe distanță olimpică – 1,5 km înot , 40 km bicicletă, 10 km alergare. Până acum, în această disciplină olimpică am obținut 13 titluri de campion național și, sper să fie cu noroc, să îl câștig și pe cel de anul acesta.”

Din 2014, Herbalife Nutrition îl susţine pe Ciprian în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriție de înaltă performanță, creat special pentru nevoile unui triatlonist profesionist.

Campionatul Național de Cross Triatlon de la Târgu Mureș s-a desfășurat pe distanțe de 1,5 km înot, 30 km bicicletă, cu o diferență de nivel de 300 de metri și 10 km alergare, cu o diferență de nivel de 400 de metri.

Proba de înot, desfășurată în râul Mureș, a fost o mare provocare pentru Ciprian, însă a reușit să iasă din apă printre primii sportivi. Traseul de bicicletă a fost parcurs pe platoul Cornești și a  fost unul tehnic, cu multe urcări și coborâri scurte, viteza atinsă fiind și de peste 50 km pe oră pe un teren denivelat cu multe rădăcini și pietre. Proba de alergare s-a desfășurat tot pe platoul Cornești, în apropierea grădinii zoologice, și aici sportivii având parte de multe urcări și coborări agresive.

Rezultatele competiției pot fi consultate aici

Ciprian Bălănescu

Ciprian Bălănescu la Campionatul Național de Cross Triatlon de la Tg Mureș. Foto: Cristina Ganj

Următorul obiectiv sportiv major al lui Ciprian pentru anul acesta este participarea la Campionatul European de Duatlon, care va avea loc în Spania, la Ibiza, în data de  13 octombrie.

La nivel mondial, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi și echipe, Cristiano Ronaldo și echipa LA Galaxy fiind doar câțiva dintre aceștia. În România, Herbalife Nutrition este sponsorul oficial în nutriţie pentru Anca Bucur, de cinci ori câştigătoare a titlului de  Miss Fitness Universe, Lotul Olimpic de Canotaj și, nu în ultimul rând, echipa de fotbal FC Viitorul antrenată de Gheorghe Hagi.

Despre Herbalife  Nutrition

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care îşi propune să facă lumea mai sănătoasă şi mai fericită.  Compania s-a axat pe nutriţie – schimbând viaţa oamenilor cu produse şi programe de nutriţie excepţionale – încă din 1980. Alături de distribuitorii independenţi, ne angajăm să oferim soluţii pentru problemele generate la nivel global de alimentaţia nesănătoasă şi obezitate, de îmbătrânirea populaţiei, de creşterea explozivă a costurilor de sănătate publică şi de numărul tot mai mare al antreprenorilor de toate vârstele.

Herbalife oferă produse de înaltă calitate, susţinute de studii ştiinţifice, majoritatea fabricate în unităţile deţinute de Companie, precum şi consultanţă personalizată asigurată de distribuitorii independenţi Herbalife şi acces la comunităţi de sprijin care inspiră clienţii să adopte un stil de viaţă mai sănătos şi mai activ.

Produsele Herbalife cu acţiune specifică fac parte din categoriile: nutriţie, controlul greutăţii, energie şi fitness şi îngrijire personală şi sunt disponibile exclusiv prin reţeaua de distribuitori Herbalife Nutrition din peste 90 de ţări.

Prin eforturile depuse în domeniul responsabilităţii sociale, Herbalife susţine fundaţia Herbalife Family Foundation (HFF) şi programele Casa Herbalife astfel încât să contribuie la asigurarea unei alimentaţii sănătoase pentru copii defavorizaţi. De asemenea, Herbalife Nutrition are onoarea de a sponsoriza peste 190 de sportivi, echipe şi evenimente de talie mondială, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy şi numeroase echipe olimpice.

Herbalife are peste 8.000 de angajaţi la nivel mondial, acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe Bursa din New York (NYSE: HLF), iar vânzările nete erau de aproximativ 4,4 miliarde USD în 2017. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.Herbalife.com sau www.IAmHerbalife.com

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.