Cum facem clătite în formă de ursuleți Panda zâmbitori

Clatita Panda

Clătita Panda cu fructe, magiun și frișcă

După ce am învățat să facem clătite, am trecut la next level: clătite în formă de ursuleți Panda, decorate cu ce vrei tu. O idee bună de amuzament cu familia sau la petrecerea celui mic – invitații le vor adora, cu siguranță!

Lapte, ouă, făină… știi rețeta. Doar că la Fabrica de Clătite, cunoscuta clătită nu mai e un simplu desert, ci o specialitate gourmet, cu un un strop de creativitate și mult amuzament. Poți s-o umpli cu ce vrei tu: dulceață, magiun, cremă de ciocolată, alune sau brânză etc.

Jamila Cuisine a făcut clătitele, Tefal a adus tigaia, Topoloveni a adus magiunul de prune (fără zahăr și conservanți) pentru umplutură, iar noi le-am mâncat. Noua tigaie Panda de la Tefal are design interior care permite realizarea ușoară și rapidă de clătite în formă de urși Panda, dar și de clătite în formă rotundă, clasică.

Florentina Opris & Jamila Cuisine

Florentina Opris & Jamila Cuisine

Desenul din interiorul tigăii Tefal Panda, ce reproduce fața unui urs, aduce o doză de ludic și alungă monotonia din bucătărie, transformând prepararea clătitelor într-o experiență amuzantă”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Tehnologie în bucătărie

Noua tehnologie cu jet de cerneală permite decorarea bazei exterioare a tigăii cu grad înalt de precizie, astfel că învelișul exterior, realizat din email dur, își păstrează rezistența ridicată la căldură si zgârieturi. Învelișul interior antiaderent PowerGlide este îmbunătățit cu particule minerale pentru o desprindere ușoară la fiecare utilizare și este de două ori mai rezistent decât învelișul LongGlide de la Tefal.

Tigaia Panda

La fel ca toate tigăile Tefal, şi noua Panda dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot®, ce indică momentul când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, astfel încât preparatele să aibă culoare, textură și gust, cele trei elemente cheie care desăvârșesc experiența culinară.

Fabrica de Clatite TefalPremii zilnice la Fabrica de Clătite

Campania națională „Fabrica de Clătite Tefal – producții presărate cu creativitate” se desfășoară între 14 martie și 8 mai;  în această perioadă, cei care achiziționează orice tigaie, cratiță sau oală Tefal, și înscriu bonul și data prin SMS sau pe www.tefal.ro, pot câștiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucătărie în valoare de 2.000 euro.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou